Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Kläder och personlig klänning tryckta med foto och text


Att ha stil 24/24, kommer våra kläder och anpassade kläder följa med dig överallt, vilket ger dig klassen. Tryckning, flockning eller sublime tshirt, slips, tröja och mer.

Vill du se livet i färg? Letar efter en originell present för ett speciellt tillfälle? Titta längre och hitta bland våra många tillbehör och anpassade kläder den perfekta idén att behaga dina nära och kära.

Ett unikt anpassade kläder att tillfredsställa

T-skjorta, tröja, rem, boxare eller toffel, väljer att anpassa textilier är mycket bred. Du kan lägga till egna foton eller en av våra teman som representerar olika bilder (kärlek, astrologi, djur, musik, ...). Därefter tillfoga din text och voila. Med vår anpassning guiden kan du visa rendering av din skapelse innan validering, kommer du att känna en riktig kreativ själ!

Förutom kläder för män och kvinnor, erbjuder vi även gåvor för spädbarn och barn: haklapp, skjorta, organ eller bärarskikt, är det något för hela familjen!

Även våra olika stilar av handväskor. Återigen, det finns något för alla och för varje smak!

Erbjud en t-shirt eller original anpassade portfölj med ett fotografi

handväska för fru, konstläder eller tyg, för att skräddarsy med den vackraste porträtt av barn eller familj. Sir, kommer det att bli en axelväska eller en sportväska där du kan lägga till logotypen för hans favoritfotbollslag med gott exempel! Din unga tonåringar kommer att vara glada över att gå på college med en ryggsäck som bär bilden av sin favorit sångare. Slutligen, för mindre, upptäcka våra ryggsäckar för barn 8L kapacitet om vad man ska sätta sina affärer att gå till förskolan eller dagis!

För mindre budgetar, välja en dörr rund påse eller hjärtformade. En personlig gåva billig men användbar och förföra damerna!

Slutligen väljer en av våra plånböcker för man, kvinna eller barn. Av olika former och färger kan anpassas dessa portföljer tyg eller konstläder med en bild och text. Återigen, är du säker på att behaga med en gåva som är både praktisk och estetiskt med ett tillbehör eller anpassade kläder!

Andra gåvor kategorin "personlig Gava" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.