Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Kläder och klänning personliga baby foto och förnamn


Ge en kropp, en haklapp eller en personlig bebisskjorta, broderade eller tryckt med ett foto och ett namn. Nätt beställnings- kläder för pojke eller flicka.

Personliga barnkläder : populära

228,33 Kr
216,92 Kr
338,37 Kr

Möjligheter att erbjuda en personlig gåva till ett barn är många: hans födelse, hans dop, sin första födelsedag, hans första kyss, hans första skolåret ... Alla händelser är bra för bytet och att tillfredsställa sina föräldrar. De är ofta närvarande att vi vill hålla lång tid att komma ihåg viktiga ögonblick. De är också närvarande vittnen av ömhet och kärlek till var och en nyfödd. Att vara originell och göra det ännu mer minnesvärda sådana tillfällen, varför inte göra din gåva?

Bland våra många produkter, hittar du personliga babykläder i många storlekar och färger, samt tillbehör, som kommer att presentera både nyttig och ursprungliga vardag. Välj den som bäst ditt meddelande mellan bodysuits, haklappar, täcken eller grindskikt.

Kropparna är en klassisk, personlig, blir de unika. Med storlekar från födseln till tolv månader, korta eller långa ärmar, enfärgade eller ränder hittar du alltid en som kommer att gå till barnet du vill förstöra. För att anpassa det, ladda ner en fin bild av honom, en bild, eller rita bland symbolerna som erbjuder vår assistent sedan lägga text som du önskar. Andra organ är anpassade med broderi. Skriv meddelandet, tillgiven och humoristiskt, ett namn, ett datum ... och välja teckensnitt, färg din tråd och voila! Om du föredrar att erbjuda kompletta outfits, erbjuder vi skåp med matchande motorhuv och tossor ser bra ut.

Erbjuder personlig babykläder, tryckt eller broderat, för att behaga föräldrar och erbjuda en unik souvenir nyfödd

Duntäcken är ömhet följeslagare viktiga för spädbarn. De trösta stora och sorger är alltid där för att kela. De skämma bort, att manipulera, att tugga ... Vi erbjuder en rad gosig mjuk, färgglad och originella med bilden av roliga djur nyckelpiga, uggla, katt, kanin, elefant, pingvin, björn, ko Anpassa ... din nuvarande en ganska broderi, namn på barn, födelsedatum eller ett meddelande att leverera en unik present. Du hittar lådor med födelsen består av en filt, en skallra och ett armband skallra speciellt anpassad till små handleden på ett spädbarn. Perfekt som en gåva för en nyfödd!

Moms uppskattar också ta emot personliga gåvor tillägnad sina nyfödda och användbara som skikten dörren. Denna vit väska kan lagra ett dussin lager, perfekt för pendling utan även för din nanny enkelt hitta ditt företag. Du kommer att kunna anpassa din ficka med en färgfoto av nyfödda eller illustration; lägga till text. Du har ingen begränsning i Gravissimo är anpassnings avgifter erbjuds.

Våra kläder är kompatibla med europeisk säkerhetsstandard EN71 standard och passar perfekt för barn från tidig ålder. Sido anpassning, är broderier utförs på professionella och exakta maskiner och text återges troget. Med vår färgsublimeringsteknik, är kontrast och ljusstyrka förbättras. Impregnering av färgpigment ger utskrift resistent mot tvätt.

Erbjudandet personlig babykläder är garanterat att sticka ut från andra och röra dina nära och kära med en handgjord gåva. Ett nytt sätt att föreviga ett viktigt datum, en händelse, en känsla ... Presenterar billigt, för alla budgetar, tillgängliga för jul, dop, en födelsedag eller bara för skojs skull.

Andra gåvor kategorin "Kläder Anpassade kläder" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.