Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Vana, anpassningsbar tryckta kläder, flockades foto & text


Betala på specialdesignade kläder ger dig en helt unik look, gjorde ett bevis på idéer för stil.

Våra kläder speglar vår personlighet, vad vi älskar vår stil och definiera vår look. Med en anpassad klänning kan du markera din skillnad genom att tillfoga text eller bilder med hjälp av vår intuitiva och roliga anpassning guiden. Det gör att du kan se återgivningen av din skapelse innan validerar att vara säker på att det matchar vad du vill. Välj en t-shirt eller sport stad, en slips, en tröja eller polo.

Ge en fin och originell designade kläder för en händelse

Bland ett brett spektrum av produkter, finns det något för alla tillfällen och för alla smaker! För en pojke på kandidat- eller flicka, skräddarsy en boxare eller en t-shirt med ett meddelande för var och en av de närvarande vid evenemanget: ett minne som kan hållas i flera år att komma ihåg denna unika dag!

Gåva idé för ett bröllop eller Alla hjärtans dag: tofflor för var och en av de två älskande eller ett linne med bilden av den valda (e) i ditt hjärta och en kärleksförklaring, här är en present som kommer att glädja din älskling ( e), man eller kvinna.

Bär kläder personligt med ett foto tendens dina vänner eller din familj

Barn och spädbarn inte lämnas eftersom för dem också, vi har gett anpassade kläder: ett organ för ett barn med ett roligt meddelande eller vackraste porträtt taget vid födseln, en t-shirt för din dotter foto av hans favorit sångare eller ett par strumpor för din son i likhet med sina favoritsporter.

Ett stort antal billiga gåvor finns att behaga dina nära och kära till jul eller fars dag och mors dag: en microfiber för att rengöra dina glasögon medan du beundrar bild från din senaste semester, att tie lysa upp kontor liv eller familjens måltider eller ett original haklapp för små barn mycket giriga! Vänta inte och gå för en anpassad klänning att göra själv för att behaga dina nära och kära.

Andra gåvor kategorin "Kläder Anpassade kläder" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.