Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Glas graverad med din personliga text + symbol


Ge våra anpassnings billiga glasögon med ditt meddelande eller namn. Upptäck vårt breda utbud av form och färg!
Sortera efter: pris - popularitet

För ett bröllop, dop eller födelsedag, överväga att erbjuda en personlig glas med en exakt lasergravyr och kvalitet. Ett namn och ett datum kommer att markera en viktig dag och erbjuder ett bestående intryck på dina gäster. De kan ta sina personliga gåva hemma och använder den dagligen med dig i åtanke!

Ge en anpassad glas etsning ett namn eller ett datum

Whisky glas, champagne flöjt, vin ballong eller vatten, dricka fruktjuice eller sprit, väljer ur vårt breda utbud av produkter graverade för en ursprunglig bordsdekoration. De kommer att glädja både en man än en kvinna. Till exempel, gör din ansökan unika bröllop förbereda en middag med levande ljus och serverar champagne med din älskade (s) som en trevlig meddelande "Vill du gifta dig med mig? "Kommer att graveras. Naturligtvis är detta inte befria dig från den berömda ringen men effekten är garanterad och denna händelse kommer att bli oförglömliga tack vare denna ursprungliga gåva!

En anpassad etsat glas för ett bröllop eller dop

Barn är inte lämnas ut som för en födelse, kan du erbjuda unga föräldrar gåva graverad med barnets namn och födelsedatum: ett levande minne för en enda händelse. Och i samband med ett dop, varför inte placera dina gäster genom att skriva in sitt namn på sin personliga glas? En mycket ursprungliga investeringen som gör att du kan ta emot beröm från dina gäster och göra ett intryck!

Dessa idéer nuvarande budget gör att du kan tillfredsställa dina nära och kära, oavsett om de är älskare av fina viner, whisky eller de helt enkelt som prydnadsföremål anpassade. En ny metod för kulinarisk konst! Med vår guiden kan du tänka och göra dig själv en present åtgärd.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Anpassade glas för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.