Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Pennfodral och skola Personlig foto och förnamn


Anpassnings kit är en original- gåva för en student att ha kul medan du arbetar. Lägg till ett foto på hans kit.
Sortera efter: pris - popularitet

Skolbarn, student eller ung arbetare, upptäcka våra egna kit. Nu ska du vara säker på att inte blanda ihop din skola kit med det av någon annan. Upptäck våra personliga gåvor för kontoret eller i skolan, för att erbjuda ett barn eller en vuxen.

För yngre barn, erbjuder vi en riktig skol kit som innehåller kritor, markörer, suddgummi, regler ... Det kommer bara skräddarsy genom vår assistent med ett foto och hans namn. Så att barnet kommer att bli lyckligare med denna unika objekt, original och välfyllda! Den perfekta presenten för ett barn att tillfredsställa henne och erbjuda möjlighet till skolan.

Erbjuder personlig kit med ett fint foto

För dem som inte längre behöver pennor eller markörer, erbjuder vi mer konventionella modeller vars överdel eller klaffen kan anpassas helt med en bild och / eller meddelande. En produkt för att skapa sig genom vår anpassning guiden. Detta foto gåva är lämplig för både män och kvinnor från 7 till 77! De finns i svart eller rött.

Samla alla skolmaterial i denna ursprungliga och personlig babyset. Du kan också skapa en komplett uppsättning för din dotter genom personlig ryggsäck väska barn. Oavsett om du väljer en illustration av Violetta eller Hello Kitty, alla åtföljda av det första namnet på din dotter, vara noga med att se hennes ögon lysa och upptäcka sin nya anpassningsbara bindemedel. Vi erbjuder ett brett utbud av ryggsäckar, sportväska och axelväska för barn eller ungdomar, så att du kan välja den bästa väskan skola för ditt barns ålder, hans fritidsaktiviteter och om det är en pojke eller flicka.

Och till råga på, se även vår bild box lunch väska för mellanmål och skräddarsy att dina barn kommer att glida in i sina skolväskor. Perfekt att följa med ditt barn hela dagen, är våra egna objekt mått i våra verkstäder i Frankrike. Detta garanterar kvalitet och lyhördhet i arbetet med våra team, så vänta inte längre att göra din beställning!

Förväxla inte din originalförpackningen med den andra

Alltid till överkomliga priser, dessa barn gåvor eller idéer fru gör utmärkta gåvor för jul, födelsedagar eller mors dag! Med ett unikt och origin närvarande är du säker på att överraska dina nära och kära och göra dem glada genom att ge dem något i sin image som kommer att visa att du vet (mycket) bra!

Så gå vidare väljer vår anpassade kit modell du väljer, komma igång att skapa, välj dina bilder, lägga till text. Vissa effekter, en ursprunglig teckensnitt och voila! Din gåva är klar, det återstår bara vi lägger vår kompetens!

Och för att komplettera din samling av personliga presenter, anpassad upptäcka även våra necessärer och makeup förvaringspåse dina toalettartiklar lätt!

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för Office" kan intressera dig:

Anpassade kit för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.