Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade ingraverat Tire Bouchon sommelier med en text


Bränn din korkskruv med ett meddelande eller en text som du gillar. En födelsedatum eller ett namn på dina nära och kära som en gåva.
Sortera efter: pris - popularitet

Letar efter en original- gåva för en älskare av gott vin eller en genuin passion för oenologi? Du snart inbjuden till en inflyttningsfest? Personliga korkskruvar kommer att presentera perfekt för de tillfällen men också att erbjuda för jul, fars dag, en pension eller en födelsedag. Och varför inte tillåta dig att utrusta köket bara ett tillbehör som är både nyttig, originell och unik.

Vi har valt ut de bästa produkterna från ledande varumärken, som garanterar kvalitet och perfekt och väl färdig. Vår traditionella modellen dubbel hävstång är också försedd med ett blad för att enkelt skära locket, alltid till hands. Men du hittar också en korkskruv rör och annan automatisk modern och elegant design. Oavsett vilken du väljer, de kommer alla vinälskare att öppna en flaska lätt utan att bli upprörd efter en motsträviga kork eller utan att riskera skador.

Behandla din far eller vän en personlig korkskruv i samband med en pension eller bara till jul

När ditt val är gjort bland våra korkskruvar, personligt med gravyr ett namn, datum eller meddelande. Hitta inspiration beroende på evenemang för att fira och den person som du erbjuder det och tänka trevlig förändring genom att välja ett typsnitt från de i våra online konfigurator erbjudanden. Du kommer att kunna se resultatet omedelbart på skärmen, tveka inte att göra flera försök.

Din text kommer att återges av vårt team genom mekanisk gravyr, så kära till juvelerare. Denna teknik "diamant" markerar metall med hög precision. Den rostfria ytan är matt och därmed spelar med reflektion av ljus och kontrast på metallråvara.

Dessa personliga korkskruvar kommer att vara det perfekta komplementet till en mängd olika önologi: de karaffer, flaskan källare, avhällningsanordningen korg. Men kommer också att vara ett idealiskt verktyg för en provsmakning av viner med vänner eller försköna elegant bordet av en familj måltid. Detta är en unik personifierad gåva för en födelsedag, fars dag eller morföräldrar på julen.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Beställnings Tire Bouchon för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.