Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hull, personlig fråga för telefon och tablett foto


Våra skrov, skyddsfodral och täcker för din telefon eller surfplatta för att anpassa är på vår sida. Skäm bort dig själv!

Telefon och Tablet beställnings- fall : populära

Hitta ett stort urval av smartphone fall eller fall att anpassa för att skydda din mobiltelefon samtidigt som det en distinkt utseende, ditt utseende! Våra skräddarsydda skal eller ärenden bilder är tillgängliga för Samsung bärbara datorer, Apple, Blackberry, HTC, Sony och Nexus. De kommer att erbjuda bästa möjliga skydd samtidigt som telefonen unik. Bland modellerna hittar du skyddsutrustning för alla iPhones (från iPhone 4 förrän senare), alla Samsung Galaxy (från S2 till den senaste), men även Sony Xperia (från Z) eller utbudet av Galaxy Ace eller Huawei varumärke.

Att personifiera med ett foto och text eller symbol, välj en hög kvalitet personlig telefon skal som tål effektivt mot stötar och repor. Anpassa din iPhone eller Samsung skrovet uppnås genom en teknik som kallas sublimering, som syftar till att bädda in bilden i produkten. Detta erbjuder hålls i makalös väder och en finish till din skyddande skal.

Skydda din telefon med en anpassad skal Foto

Fodral för smartphones hjälper också skydda telefonens framsida inklusive skärm som lätt kan repas när den inte skyddas. Dessutom är dessa fall lägga en praktisk aspekt som gör att du kan lagra dina kort och små dokument i fliken, en verklig fullständig personifierad gåva!

Vi erbjuder också kit för telefoner (även kallade socka) som lämpar sig för alla smartphone-modeller och därmed göra det möjligt för alla att ha kul med skydd för personlig telefon!

Du kan om du vill lägga till en tilläggsavgift skyddsfilm på skärmen på din mobiltelefon. Den anpassade skal erbjuder vi dig alltid ger tillgång till olika telefonfunktioner, inklusive kameran, och sidoknappar och uttag laddning.

Erbjuder personlig telefon skal med en av dina bilder

För nördar beroende av sin telefon, välja en anpassad skal där du kan lägga till flera foton arrangerade i ett huller om buller. Snabbt och enkelt skapa en personlig fotoobjekt för din pappa eller din bror. Välj mellan en silikonskal, mjuk kant, eller smartphone styva skrovet i tunga plast. Oavsett om du behöver en anpassad skal iPhone eller kamera fall för din Samsung smartphone eller iPod Touch, är du säker på att hitta din lycka här!

Att erbjuda för alla tillfällen, kommer anpassningsbara skal vara en originell present idé oavsett om jul, en födelsedag eller fars dag! Vänta inte, att upptäcka ett brett utbud av skräddarsydda och kundvänlig telefon fall skyddande skal. Följa din personlig gåva billigt med andra fotopresenter såsom personlig mugg, foto eller foto duk bok. Ladda anpassade idéer för julklappar!

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.