Mus mattor tryckta med foto eller logotyp billig
Anpassade musmatta kommer att lägga på skrivbordet en fin dekorativ touch. Vara uppfinningsrik för att skapa ett enda objekt.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Falla för en personlig musmatta för att dekorera ditt skrivbord medan lättare på din dator surfa. Välj din bästa fotominnen, en familj foto, ett porträtt, en semester souvenir eller en humoristisk eller konstnärlig illustration och anpassa den till den form och storlek du väljer: runda, rektangulära, panna eller i hjärtat form. Lägga till text, ett namn, och så skapa originella och roliga beställnings musmatta. Detta customizable gåva kommer att bli mycket glad och kommer att erbjudas både för den nya skolan ditt barn för ett original julklapp.

Vi erbjuder också en perfekt tema musmatta panel för en romantisk idé eller full av kärlek med hjärtan för Alla hjärtans dag, bra festival farmor eller med liten nalle ... Detta tema kommer att hjälpa dig att skapa lättare din personliga fotogåva. Du behöver bara dra din bild, din familj bilder eller illustration i rutan för detta ändamål, innan beundra resultatet!

För dem som ser helheten, beställa en gigantisk bild musmatta. Du kommer att kunna placera på detta stöd tangentbordet, datormus, penna burk och dina arbetsdokument och använda den som en riktig under hand. En verklig viktigt och praktiskt verktyg. Fall för dessa anpassade objekt för dagligt bruk, så praktiskt som dekorativt!

Ett original musmatta för att visa ett bildminne

Om du äger ett företag, anser reklam musmatta med logotypen som en relevant kampanjstöd att erbjuda corporate gåva eller att utrusta ditt kontor. Ett sätt att göra din annonsering kostnad med anpassade reklamprodukter med fotoutskrifter. Välj att sätta färg på ditt företag eller i ditt hemmakontor med denna personifierade musen vadderar för ditt foto eller din logotyp.

För hyper ansluten eller dem som tittar på deras hälsa, ergonomisk mus kuddar för att anpassa är perfekt för en bekväm handposition tack vare sin handledsstöd, för att inte tala om mattan av klarblå USB-mus med externa enheter ( 4 USB-utgångar), perfekt för en geekgåva!

De spelentusiaster kommer att vara glada över att få ett nytt medium för sina timmars spel innan skärmen. Dessa mattdesigner, var perfekt för en spelare som fortfarande är i timmar på slutanvändarens mus och tangentbord.

En högteknologisk bildobjektet kan också erbjudas som en bröllopsgåva. Bland dem är personlig musmatta en klassiker. Du kan erbjuda dessa foto gåvor till ditt bröllop vittnen att tacka dem och så att de kan hålla ett minne av denna minnesvärda dag levde tillsammans.

Erbjuder personlig musmatta med en bild till hans dator

Materialet och tyg personlig musmatta är mjuk och behaglig vid beröring, ger skummet sig perfekt för vår färgsublime personalisering teknik. Fotot är så genomsyrad av produkten och ger utmärkt slitstyrka. Ytan halkfria tyg som lämpar sig för alla musmodeller. Oavsett om du föreställa en skapelse peeling blandas med flera bilder eller lägga till personlig text på en färgad bakgrund, allt är möjligt med de personliga fotomattor.

Här är några idéer om billiga personliga presenter att erbjuda geek i ditt liv för en födelsedag, jul eller fars dag. Njut fri frakt och väljer detta skrivbord tillbehör för att vara säker på att behaga hela familjen. Man, kvinna, barn eller farförälder, foto musmatta kommer att tilltala alla PC-användare och laptop! snabbt slutföra din beställning och du kommer att få några dagar din fotogåva.

Och för en komplett personlig gåva, väljer den magiska mugg eller personliga muggar, matchande musmatta! Din pappa eller vän kommer att kunna njuta av sitt kaffe när du läser sin e-post på morgonen. Allt detta samtidigt som de kan njuta av sina favoritbilder, oavsett om det är en familjeklenod, ett porträtt av sina barn eller ett landskap tog på din senaste semester i solen. Vi erbjuder även andra dekorativa eller användbara saker såsom personlig telefon skal (skal iPhone, Samsung skal ...), foto kudde, kylskåpsmagneter eller foto på duk eller anpassade nyckelring.

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

Beställnings- Mousepad för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.