Mats och personliga dörrmatta som skrivs ut med ett foto
Anpassa din matta eller din dörrmatta med ett foto, text eller logotyp. unikt och originellt utnämning ingången till din lägenhet eller ditt hus.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
228,33 Kr
- 44 röster
13 kommentarer
209,99 Kr
- 49 röster
24 kommentarer

Eftersom vi alltid säga att det första intrycket är bra tror (du) erbjuder en personlig dörrmatta för ditt bidrag vara lika välkomnande som möjligt och säga adjö till din traditionella matta för inträde. Lysa upp din dörr med denna praktiska och ursprungliga dekorativa tillbehör: anpassade golvmattor. Välkommen ursprungliga och unikt gäster och skapa en fantastisk effekt.

Genom sublimering, kan vi gå vidare till att skapa ditt foto mattor med bilder och / eller text av ditt primat. Guide dig med vårt online-guiden för optimalt stöd för att skapa den ursprungliga mattan och din bild. Du kommer att lägga dina semesterminnen, ett ord av välkomna i ditt hem eller till och med en humoristisk anteckning! Text, symbol, bakgrundsfärger, allt kan anpassas efter dina önskemål och din fantasi. Kul att ha flera personliga bilder i collage installation eller använda en av våra effekter för att förbättra din bild.

Gör din unika interiör med en egen matta foto

Trött hallen eller ditt bidrag är smutsig? Njut av en anpassad golv med en liten text som "Torka dina fötter innan! ". Din design matta och älg kan läggas på din dörr, men även innan dörrarna till dina barns rum med en liten ursprungliga ordet och en av dina semesterbilder. Skapa en skräddarsydd matta skräddarsy för att dekorera de olika rummen i ditt hem. Effektiv för att upprätthålla renlighet i hemmet, kommer mattan mattan låta hela familjen att torka sina skor innan huset.

Personliga presenter bjuds in ditt hem med Gravissimo! Välj användbara eller prydnadsföremål såsom duk foto eller anpassade musmatta, och komponera din egen personliga fotopresenter att dekorera ditt hem med din favorit familjefoton. Oavsett om du kommer för semester eller du kommer att fira en stor händelse som en födelsedag eller dop, kommer dina bästa bilderna minskat till oändligheten på mer ursprungliga material än varandra!

Den personliga dörrmatta, en originell idé för hemmet eller kontoret

Inred ditt hem med dina egna alster och därmed ge liv till ditt hem med denna dekorativa föremål. Forma din egen matta i bilden av ditt hus i samklang med dina dekorativa tillbehör. Med dina "handdukar fötter" ingången till ditt hem kommer aldrig att orenat! Här är ett foto gåva som är säker på att förföra dina vänner eller grannar som precis flyttat in i sitt nya hem.

Trimma din matta skräddarsy med din inre lagring, din bild kuddar, rutigt eller fotoramen. Alla dessa tillbehör kan alla anpassas till din bild! Denna anti damm och absorberande mattor kan maskintvättas för enkel och bekvämt underhåll. Anti slip gummimatta bild är den perfekta personliggåva för en inflyttningsfest, välkomna gäster, men också för att enkelt ändra din yttre eller inredning. Och för att berika ditt hem, erbjuder vi också halkfria mattor bad, bar mattor och anpassningsbara golvmattor för användning som utomhus mattan om du vill.

Om du är professionell, föreställa ditt företags logotyp på sin tröskel, eller vid skrivbordet av dina anställda på en reklam matta med logo. Här är ett originellt sätt att dekorera ditt företag billigt. Beställa en eller flera anpassade mattor och få volymrabatter! Leverans kommer att vara inom 7 bara några dagar. Och för företag, erbjuder vi bil matta som kommer att anpassa det inre av bolagets kommersiella fordon med ditt varumärke.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för inmatning" kan intressera dig:

Mats / Mat Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.