Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Matta badrum, toalett eller bad med beställnings- foto


Anpassa din badrumsmatta med ett foto, text eller logotyp. Gör din unika och originella exit dusch eller bad.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Letar efter en originell present till en vän eller älskad genom att tillhandahålla ett enda objekt? Tänk på en oväntad idé, att personlig bad mat stå ut från klädnader alltför konventionella. Genom att välja vår halkfri matta att skräddarsy, är du garanterad att överraska, men också skämma bort dig själv med en vardaglig objekt.

Med detta personlig gåva för badrummet, kommer det att vara möjligt att välja en bild nära hjärtat till den person för vilken det är avsett och dusch mattor för att skriva ut direkt. Aldrig ett bad gåva har befunnits också, så att du kan gratulera er till ert initiativ!

Välj en familj foto, senast eller en strand paradis kommer att locka alla att göra sig oftare i det här rummet som kommer att vinna en extra värme. Detta personlig gåva kommer därför göra det möjligt att uppskatta ännu mer hans badrum och ha kul navigera.

Inred ditt badrum med anpassade bad matta

Fördelen med denna ursprungliga badrum tillbehör är det faktum att alla önskemål kan vara vågad. Du behöver inte ge personlig bild för en anpassad bath mat? Ladda ner på nätet som du tycker är roligast, det mest zen eller tillfredsställa förväntningarna hos din vän och du kommer att vara säker på att just har nämnt.

Trodde halka och absorberande olika format, stort badkar matta eller toalett matta där du kommer att göra ditt varumärke har alla de egenskaper som man kan förvänta sig av ett objekt på det här sättet. Barn, kommer den ursprungliga närvarande också njuta av en äldre person som har en vacker utsikt från sitt bad, som också kommer att ha en försäkran om att inte halka. Detta kan vara din möjlighet att erbjuda en säkrare modell än den redan har.

Upptäck vår samling av handdukar, att helt skräddarsy ditt hem badrum! Handduk broderi, turkos sarong svamp kvinna, badrock för människan eller dörr personlig tvål är alla idéer som gör att du kan få en touch enda inredningen i ditt badrum. Vi erbjuder ett brett utbud av personlig handduk eller handduk broderi med text så att du kan välja färg och önskad finish (polyester eller 100% bomull).

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR badrum" kan intressera dig:

Matta Badrum Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.