Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig hoodie tryckt eller broderade med ditt foto


Ta ännu roligare att laga mat med visa upp din egen förkläde ovanliga bilder, humoristiska meddelanden bilder av dina bästa rätter, anpassa den som du vill!
Sortera efter: pris - popularitet

personlig förkläde för en rolig kök

Avslöja ledande inom dig med en personlig förkläde! Skapa i ett ögonblick tack vare vår online guiden broderade eller tryckt modell som kommer att imponera på dina gäster genom att lägga till ett foto, förnamn, initialer eller logotyp som du vill.

Ett personligt förkläde för hela familjen!

Perfekt som gåvor, gör personlig förkläde värdigt tack mammor och mormödrar för sina saftiga grytor och bakverk. Skapa ett kök förkläde modell genom att ladda upp en bild av sina barn eller barnbarn, ett foto av sina finaste cupcakes eller lite giriga och tillgiven text ... Att bo i en värld av matlagning, vi kan l införa en anpassad duk och servetter, eller en ugn mitt, en broderad hatt eller bordstablett med foto: vad hålla koll på att förbereda tjänsten!

För matälskare barn Gravissimo har tänkt på allt! Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar i många färger för att tillfredsställa alla, kockar kända eller begås i bred lärande. Vår favorit hjärta går personlig förkläde modell målning barn vackert broderat, är det fortfarande anpassningsbar med färgtuber tillhandahålls. Tvättas med vatten, kommer det att rensa i en blixt och kan användas under lång tid tack vare sin höga kvalitet. Vad uttrycka sin kreativitet på sitt kök klädsel innan avslöja sin fulla potential i plattan!

För moderna män till mer traditionella smaker, polyester vitt mönster eller anpassade förkläde på svart är alla sagt och du väljer enligt din smak, eller att gå med möbler i ditt kök! Genom att lägga till ett humoristiskt meddelande, en komplimang, en uppmuntran eller ett foto av hennes mest framgångsrika maträtt, kommer din man vara stolt över att bära personligt förkläde tar roligare att laga läckra måltider.

Yrkesverksamma arbetar ditt varumärke genom personlig förkläde!

återställandet av marknadsförare tänker och kommer att klä sina lag vid skylten av anläggningen för att skapa en vacker affärsenheten och en mycket företagspresentation. Cook, partiledare, sommelier eller server, kommer alla att hitta den anpassade skyddskläder modell som bäst passar deras verksamhet!

Förutom kök förkläden erbjuder vi även anpassade broderade förkläden och 100% bomull trädgårdsmästare eller blomsterhandlare. Utsmyckad med en fin symbol dessa förkläden båda avsedda för särskilt att en professionell.

Vi erbjuder volymrabatter baserade på volymen beställt. Vi inbjuder dig att ringa oss för en offert om stor order. Du lag och hela din trupp de bästa priserna.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Custom förkläde för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.