Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Tabell Foto Pop Art Andy Warhol personlig duk och duk

  • Personlig popkonst i stil med Andy Warhol
  • Duk monterad på träram 2cm alternativa ramar.
  • 97 förinställda effekter + alternativ diy
  • Högupplöst utskrift. Garanterat upp till 75 år
  • Chassi nycklar som för en perfekt spänning. duk sträckt och häftade hand
  • Levereras till dig inom 48 timmar. Överensstämmelse med europeisk standard Print
  • Fransk avancerad tillverkning i våra verkstäder i RUMILLY.
  • Färgåtergivning och detaljer i dina bilder
Tabell popkonst
Tabell levereras i 48h
polyester bomull
Key träram
personlig Foto

Pop Art Canvas Custom ett foto Andy Warhol


154,88 Kr
En tabell popkonst att skapa direkt på nätet från en av dina fotografier. Att välja mellan 9 stilar popkonst omkomponering av Gravissimo stil kontor, besök vår anpassning gränssnitt och slå steg för steg anpassade bord. Gravissimo väljer noga sina material, bläck till dukar av målningar, för att garantera en god kvalitet synlig i många år. Skapa ditt bord så nu Andy Warhol med ditt personliga foto. Det är den perfekta personlig gåva för att dekorera ditt hus för en födelsedag eller jul.
Pop Art Canvas Custom ett foto Andy Warhol - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Custom Canvas Popkonst Andy Warhol 4 foton


154,88 Kr
För fans av Andy Warhol stil, Gravissimo skapas den ursprungliga effekter och färgpatroner som gjorts av popkonst mästare. Välj 4 bilder och välja färger och nyanser för var och en av dina fotografier och observera den specialanpassade tabellen Popkonst som skapas framför ögonen. Gravissimo skriva ut foton av hög kvalitet duk, i hög upplösning och i enlighet med europeiska normer för digitaltryck. Tabellen popkonst förpackas sedan att transporteras på ett säkert sätt. En perfekt present till jul, Alla hjärtans dag eller mors dag.
Custom Canvas Popkonst Andy Warhol 4 foton - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Pop Art Custom Canvas TransColor 4 bilder


154,88 Kr
Letar du efter en personlig gåva som passar dina behov? Gravissimo presterar för dig ditt eget porträtt på canvas popkonst Transcolor med 4 bilder. Ett brett utbud av färger är tillgänglig för att anpassa dina bilder, är popkonst stående skräddarsydda för att passa din smak! Anpassa din inredning blir en bris med denna målningen popkonsten gjord av dina fotografier. Med några få klick du skapa din egen popkonst porträtt genom att till var och en av dina fotografier de Transcolor färger. Det är också en personlig gåva som kommer att glädja hela familjen, vår popkonst fotokonst görs i Frankrike i våra verkstäder, de är monterade på ramen 2.
Pop Art Custom Canvas TransColor 4 bilder - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Pop Art Custom Canvas 4 bilder Mao


154,88 Kr
Denna tabell POPKONST kommer att göras från dina foton. Varje foto av popkonst porträtt kommer att ha en tydlig påverkan från ett brett spektrum av effekt POP ART Mao. En original- gåva idé som kommer att klä dina väggar med din bild, är detta en möjlighet för en färgglad dekoration i stil popkonst Mao. Denna tabell kan monteras på ramen om du vill, det finns 5 olika storlekar och 9 färgkombinationer, anpassar bilden tabellen dina önskemål, dina gåvor och din inredning! Välj denna tabell för en födelsedagspresent, en pojke, en vän eller din familj.
Pop Art Custom Canvas 4 bilder Mao - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Pop Art Custom Canvas 4 bilder Marilyn Monroe


154,88 Kr
Njut av dina digitala fotografier för att skapa en dekoration som är som ingen annan. Gravissimo erbjuder att förvandla dina bilder eller porträtt i en popkonstmålning återge färger Andy Warhol i hans serie ägnas åt Marilyn Monroe. Ett par klick räcker för att skapa sin bild Foto popkonst, och observerade gör tabellen live. Gravissimo är då ansvarig för att göra high definition utskrift, trogen konturen som du har skapat. Nätt beställnings- bord Marilyn Monroe för mors dag present till din mamma eller din mormor.
Pop Art Custom Canvas 4 bilder Marilyn Monroe - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Popkonst Tote 4 bilder Min pop


154,88 Kr
Sommaren slutligen anländer, vill ändra? Eftersom Gravissimo följer trender, erbjuder vår grafisk design studio du bilden bilden av sommaren. Upptäck My Pop, en ny och originell pop konst som inspireras av de trendigaste färgerna på våren och sommaren. Eftersom smaker och färger ändras regelbundet, upptäcka nyhet i sommar, "Mypop" exklusiva Gravissimo inspirerad av moderiktiga färger i sommar. Våra popart målningar är tryckta på bomull och polyesterkvalitet duk, monterad på ramen med en högkvalitativ finish. De kommer att levereras i bubbelplast i en mycket motståndskraftig kartong. födelsedagspresenter, bröllopspresenter, pension, julklappar eller kan vara bara för skojs skull, alla finns goda skäl att förvärva en tabell My Pop.
Popkonst Tote 4 bilder Min pop - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Pop Art Custom Canvas 4 bilder Monokrom


154,88 Kr
Välj upp till 4 olika bilder för att skapa denna anpassade tabellen Monokrom popkonst stil. 4 för var och en av dina fotografier som du kan välja färgen popkonst Mono Chrome som du gillar mest. Som brittiska och amerikanska konstnärer att ha lanserat popkonsten stil, du ringer din egen tabell från början till slut med bästa kvalitet du kan lita på Gravissimo och drastiska val om material: en duk av högsta kvalitet (350 g / m²), bläck för exceptionell styvhet, även i tid, en gran träram. Kombinationen av dessa material ger tabellen en längre livslängd. Njut av en tull undantag att erbjuda en rad till din fru en gåva för pension eller för din barnflicka. Idéerna är oändliga!
Pop Art Custom Canvas 4 bilder Monokrom - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Pop Art Custom Canvas självporträtt 4 bilder


154,88 Kr
Välj originalitet med denna målningen popkonst består av fyra bilder som du väljer. Self portrait popkonststil består av 3 färger som anpassar sig till kontrasterna av dina digitala fotografier. Slå dig här målningen popkonst för en ursprunglig personlig gåva skräddarsydd för dina nära och kära eller din familj. Flera popkonst färgkombinationer finns i vår online skapa gränssnitt. 4 Välj bilder, omvandla dem i stil popkonst Självporträtt och du får en bild bild popkonst unik. Detta är en möjlighet att anpassa alla dina julklappar eller födelsedagspresenter för dina fotografier. Vår design gränssnitt kan du visa ditt bord på nätet bild popkonst för ett resultat 100% garanterad. Våra personliga gåvor görs i våra verkstäder i Frankrike.
Pop Art Custom Canvas självporträtt 4 bilder - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Canvas Popkonst Andy Warhol American Fund


292,52 Kr
Dekorera ditt vardagsrum eller sovrum med duk anpassas med verkan popkonst, inramat i en vacker svart eller vit amerikansk box. En perfekt personifierade gåvan för fans av stil Andy Warhol. Med vårt online-verktyg, är bilderna omvandlas i en blinkning med en popkonst effekt mer specifik, med de ursprungliga effekter och färgpatroner som gjorts av Mr Warhol själv. Du kan lägga till upp till 4 olika bilder och väljer för varje färgnyans, utan även graden av nyans som du vill. När din design är klar, kontrollera effekten göras innan du bekräftar din beställning. Gästerna kan njuta av gratis leverans inom 7 dagar eller snabbare leverans i en nödsituation (24h eller 72h). Din personalisering kommer att tryckas i hög upplösning på hög kvalitet duk innan den monteras på en träram. Det hela placeras sedan i en amerikansk box trappa. Träramen med en tjocklek på 4,5 cm, kommer att ge elegans och modernitet i tabellen. En riktigt konstverk för heminredning. Tänk på det för att behaga dina nära och kära i samband med en födelsedag, för jul eller för en inflyttningsfest. Ett brett urval av format för dig och en färg val för den amerikanska rutan (svart eller vitt). Så gör ditt val snabbt och skapa tabellen med dina egna bilder!
Canvas Popkonst Andy Warhol American Fund - Vit 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Vänd dina digitala bilder till en bild popkonst inspirerad palett av Andy Warhol och Marilyn Monroe. Den anpassning gränssnitt Gravissimo erbjuder flera effekter för att skapa live.

Det är också möjligt att komponera själv hans stil 3 eller 4 färger med gör det själv alternativ. Din Popkonst trycks sedan i high definition på en kvalitet duk polyester bomull, en speciell miljö för din konst. Franska tillverkning snyggt och extremt snabb leverans.

Geni Hamilton till genombrottet för Andy Warhol och Roy Lichtenstein, får en ursprunglig inredningsstil med emblem en popkonst rörelse, en kritisk massa merchandising företag ...

En duk popkonst hög kvalitet för en unik och design

Litet tillägg till våra Pop Art kanfasmålningar:
° Canvas popkonst, 2 cm tjock
° gran träram
° digitaltryck high definition
° Överensstämmelse med professionell kvalitet utskrifter standard upp till 2440 dpi
° Levereras i en mycket väl förpackad höghållfast kartong för att undvika skador på tyget under transport

Andra gåvor kategorin "anpassade Tabellen" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.