Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade duk tryckt med en billig bild

Personlig Målning panorama


191,65 Kr
Denna panoramaformat i denna tabell är perfekt för foton i liggande panoramabilder. Definieras av förhållandet höjd bredd lika med ½ har panorama fotografi en ljus framtid framför sig och Gravissimo erbjuder slutligen en hållare för dessa mycket stora bilder som semesterbilder, dina enastående utsikt över bergen, städer och stränder . En touch-gränssnitt på Gravissimo kan du justera ditt foto, inklusive dess kontrast och ljusstyrka. Skapa ditt foto tabellen är därför helt transparent. En trevlig present med ett foto av din familj för din mormor eller farfar, en födelsedag eller jul.
Personlig Målning panorama- foto canvas - 20 x 60 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas HD


109,12 Kr
Personifiera denna tabell bestseller duk för vardagsrummet eller sovrummet med ett foto och ett meddelande. Här inne är en bra idé! Förstora en av dina bilder på denna högkvalitativa duk och du kan beundra det varje dag i vardagsrummet, sovrummet eller ingången till huset. En stor personlig gåva för mödrar dag eller fäder, jubileum eller jul. Välj en dimension från våra 8 rutor eller rektanglar format och unna dig! Monterad på en träram, kommer kanfasmålning hängas på väggen omedelbart efter mottagandet. Här är en gåva som kommer att tilltala säkert för jul, en födelsedag eller bara för skojs skull!
Personifierat Målning Foto kanfas HD - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas Black & White


154,88 Kr
Den klassiska bord med denna beställnings- duk helt i svart och blanc.Idéal för att markera en bild som du vill hänga ovanför sängen eller i huvudrummet. Här inne är en bra idé! Förstora en av dina bilder på bordet och vi kommer att tillämpa den automatiskt en svart och vitt lager för att skapa en modern och elegant inredning i maison.La personlig duk kommer redo att hänga på väggen i sovrummet eller vardagsrummet . Detta personlig gåva kommer att locka hela familjen och du kommer att föreviga en viktig händelse.
Personlig målning Foto Canvas Black etamp; White - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Squared


154,88 Kr
Och originell design, upptäcka denna duk med ett rutnät effekt! Anpassa detta fotografi anpassade tabellen rum eller sovrummet. Här är en idé av ursprungliga dekoration gåva! Förstora en av dina bilder på duk på vilken appliceras ett skikt rutnät av de vackraste låg effekt bord duk är monterad på en träram. Vid mottagandet, kan du direkt hänga på en jul mur.Pour eller i minnet av en viktig händelse som ett bröllop, ett dop eller en födelsedag, ge det personlig gåva till dina nära och fånga dina bästa foton.
Personifierat Målning Foto kanfas Squared - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Nashville


154,88 Kr
En anpassad duk effekt bleknat Nashville ger stil till dina bilder som om de togs med en gammal apparat photo.Voilà en stor gåva idé att renovera ditt hem! Välj en av dina bästa bilder som tillämpas ett lager av de finaste Nashville effet.Pratique att installera, kommer bild målning levereras redo att hänga på väggen i ditt val! Jul eller inflyttningsfest, erbjuda en anpassad tabell som kommer att förbättra dina familjefoton!
Personifierat Målning Foto kanfas Nashville - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas Sammansättning


228,33 Kr
Satsa på originalitet med denna beställnings- kanfasmålning består av två rektangulära ramar för att åstadkomma en "galleri" hög définition.Craquez för denna idé ursprungliga inredningen! Välj ett par foto eller en bild som du kommer att kunna "klippa" i halv! På bara några minuter kan du skapa en personlig gåva värdig ett konstverk. Vid mottagandet, kan du omedelbart hänga duk målning på väggen i ett rum eller ett vardagsrum.
Personlig målning Foto Canvas Sammansättning - dubbel rektangel 40

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas Sammansättning # 2


347,54 Kr
Var original genom att erbjuda personlig duk array som består av två fyrkantiga ramar för modern inredning! Finns i 2 storlekar, denna tabell bilden kommer att skapa ett udda och ursprungliga inredningen i ditt sovrum, vardagsrummet eller ingången till ditt hem. Förbättra dina bilder med en upplösning utskrift hög på en kvalitet duk monterad på en träram och redo rätt installée.Offrez denna ursprungliga personliga gåva till dina nära och kära för en födelsedag eller som en bröllopspresent!
Personlig målning Foto Canvas Sammansättning # 2 - Double Square 40

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas sjuttio Love


154,88 Kr
För Alla hjärtans dag, ger frihet i år ursprungliga gåvan med denna beställnings- duk! Den 70 är kända för att vara synonyma år frihet när det gäller kärlek. Här hittar du färska erbjudande denna idé sjuttiotalet Love. Det går nu att män och kvinnor som söker mer romantiques.N'attendez närvarande skapa en av dina foton med idén deco valentin för dig!
Personifierat Målning Foto kanfas sjuttio Love - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Shariko


154,88 Kr
Denna sed tabell popkonst Shariko kommer att göras från din egen photo.Gravissimo erbjuder denna idé pop konst som skapas från ditt fotografi. Skapa tabellen bild popkonst som de människor du bryr dig om och ge dem en personlig gåva märkning Låt din fantasi, ändra färg och utformning av din fotografering på ett kick genom vår skapelse gränssnitt på nätet.
Personifierat Målning Foto kanfas Shariko - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Kärlek Teddy


154,88 Kr
Present: den specialanpassade tabellen amourVous bild av Teddy söker om ett foto present till din själsfrände att fira Alla hjärtans dag eller er bröllopsdag? Den duk gjordes för dig av designteamet Gravissimo. Denna ursprungliga idé kommer att avslöja din kärlek öppet så förvänta dig inte nödvändigtvis 14 februari att avslöja din sentiments.Voici en personlig gåva för alla älskare!
Personifierat Målning Foto kanfas Kärlek Teddy - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas Bonne Maman parti


154,88 Kr
Denna sed bord Lycklig mors dag kommer att göras från foto och perfekt personifierade gåvan för fostrar dag! Gravissimo erbjuder denna tabell bild som skrivs ut från dina personliga bilder. Välj en familj foto eller en bild i en stor händelse, tillfoga text eller datum och voila! Skapa denna duk i bilden av din mamma och erbjuder en oförglömlig present! Släpp loss din fantasi och skapa en överblick en gåva för festivalen av ensamstående mödrar genom vår online anpassning verktyg.
Personlig målning Foto Canvas Bonne Maman parti - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Valentine Double Heart


154,88 Kr
Bygga dig en tabell med en bild och ge henne vad Alla hjärtans dag present för vana att tala om för honom att du fortfarande kär eller att uttrycka din kärlek för första gången. Tänk stort och erbjuder en mängd upp till gigantiska duk 120x80 för original.Gravissimo erbjuder denna idé görs från dina egna bilder. Skapa tabellen bilden bilden av din relation och ge en personlig gåva märkning!
Personifierat Målning Foto kanfas Valentine Double Heart - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas röd hjärta


154,88 Kr
En present för att fira kärlek: Table rött hjärta personlig duk St Valentin.Avec denna bild av franska kvalitet, kommer du berätta ditt livs kärlek, hur du vill ha det. Formen på denna gåva inte gillar andra skräddarsydda avslöjar djupet av dina känslor och deras intensitet. Under festen av kärlek, är det för par från hela världen för att förklara sin kärlek. Vänta inte, hetsa ditt hem med denna ovedersägliga bevis på kärlek under Alla hjärtans dag.
Personlig målning Foto Canvas röd hjärta - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Heart Gold


154,88 Kr
Fånga din kärlek för Alla hjärtans dag, en bröllopsgåva eller en födelsedag mariage.Rien mer originellt än att skapa en bild för en personlig gåva tabellen lyckats. Från din vackraste bilder vridmoment, ring din personliga bild på duk monterad på träram och göra en egen tabell till glädje för din partner eller din compagnon.Choisissez formatet, din bästa bild och i en blinkning, skapa en unik gåva genom vår snabba och intuitiva nätet guiden.
Personifierat Målning Foto kanfas Heart Gold - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Canvas Foto alfabetet


173,31 Kr
Denna tabell kommer alfabet som från de bästa foto av din enfant.Gravissimo erbjuder denna idé för barn tillverkade av ett foto av din son eller dotter. Skapa den här anpassade tabellen bild alfabetet att komma dekorera rummet av ditt barn. Han börjar lära sig läsa? Vad kan vara mer originellt än att erbjuda honom en personlig gåva som är både praktisk och dekorativa!
Personlig målning Canvas Foto alfabetet - 30 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Teddy Rose


154,88 Kr
Present: nallebjörn bild RoseVous tabellen ser ett foto gåva att dekorera rummet av en liten flicka? Denna tabell personlig duk skapades för dig av designteamet Gravissimo. Denna ursprungliga idé ger dig möjlighet att erbjuda en personlig gåva som kommer att överraska dina nära och kära!
Personifierat Målning Foto kanfas Teddy Rose - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas Rosa hjärta grafisk


154,88 Kr
Vad kan vara mer användarvänliga än en gåva från hjärtat för en födelsedag, erbjuder mors dag eller valentin Gravissimo denna ursprungliga idén: a custom table hjärtan och blommor med din favoritbild, en som kommer att glädja din runt mer än något annat. Denna anpassningsbara bild målarduk monterad på chassit är en fantastisk personlig present, överraskande och som kommer att glädja varje gång!
Personlig målning Foto Canvas Rosa hjärta grafisk - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto duk av kärlekkort


154,88 Kr
Tveka inte! I samband med Alla hjärtans dag eller att visa din kärlek, kommer din bästa kortet vara den som innehåller en bild av din relation. Detta personlig gåva gör att din ursprungliga inredningen hedra de känslor du delar med din älskling. Denna sjökortsbilden är mer än ett uttalande, är det en hymn till kärlek och romantik! Din bild Foto Kärlek kort kan monteras på chassi 2 eller 4 cm och finns i 8 storlekar från minsta till de största!
Personlig målning Foto duk av kärlekkort - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Tabell beställnings


154,88 Kr
En originell present idé för Alla hjärtans dag eller mors dag! Förklara din kärlek genom att erbjuda en romantisk Alla hjärtans dag present från ett foto av din par. Eller, berätta för din mamma att du älskar med denna målning personlig bild med den vackraste skott av hans barn! Var kreativ och överraska dina nära och kära med en ursprunglig personlig gåva!
Tabell beställnings- foto barock ram Canvas - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Happy Halloween


127,46 Kr
Denna sed duk foto speciellt utformad för Halloween är en dekorativ idé för ditt barns rum. Välj en bild på ditt barn att klä spöken i samband med 31 oktober. Alla hans vänner raffoleront.Votre bilden kommer att skrivas ut på duk höghållfast med högsta kvalitet och trycktekniker professionnelles.Votre bord foto duk kan monteras på chassi 2 eller 4 cm och kommer att vara en mycket originell personlig gåva!
Personifierat Målning Foto kanfas Happy Halloween - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas Glad Alla hjärtans dag film


154,88 Kr
Din par är känd i Hollywood! Visa din älskling anbud (e) du har resurser i form av kreativ originalitet. Tillsammans med en bukett blommor, kommer din Valentine vara romantisk och glamorös skandalöst med denna beställnings- bord bild Glad Alla hjärtans dag. Med hjälp av en bild, skapa en personlig gåva som kommer att matcha perfekt med stämningen i din inredning.
Personlig målning Foto Canvas Glad Alla hjärtans dag film - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Rosa hjärta


154,88 Kr
Skapa din egen Alla hjärtans dag present! Genom att välja bland dina bästa bilder i en foto gåva på duk monterad på träram och redo att hänga på väggen. Anpassa din hjärtans present för att skapa oförglömliga minnen i denna målning på duk Heart Rose.
Personifierat Målning Foto kanfas Rosa hjärta - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personlig målning Foto Canvas röd hjärta Spiral


164,65 Kr
Dagen älskare är Alla hjärtans dag! Med din fantasi och en av dina mest vackra fotografier, skapa hjärtans gåva av hans drömmar! Gravissimo erbjuder denna fotogåva idéer skapas från ditt fotografi. Föreställ denna tabell personlig bild Red Heart Spiral till bilden av människor som är viktiga för dig och ge dem en minnesvärd personlig gåva!
Personlig målning Foto Canvas röd hjärta Spiral - 30 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Starlight


154,88 Kr
En anpassad tabell själva utformningen duk med Starlight.Vous faktiskt har en lägenhet eller hus då detta trendiga tabell Starlight ta en sista touch av originalitet i dekoration. Här är en stor gåva idé! Dina favoritbilder markeras med detta ursprungliga syfte. Överväga att erbjuda denna unika gåva att tillfredsställa dem och överraska dem, vare sig för jul eller fars dag.
Personifierat Målning Foto kanfas Starlight - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Kelvin


154,88 Kr
En tabell personlig duk vars fotografi gulnar av huden effekt? Här är en bild elegant tabell för att ta itu med färgerna på ett rum i din maison.Choisissez till en av dina bästa bilder på denna tabell som kommer att tillämpas ett skikt Kelvin original.Ce mycket personlig gåva kan erbjudas både för en födelsedag som till jul Monterad på en träram, kommer det att glädja hela familjen och kan installeras mycket snabbt i vardagsrummet eller i ditt rum.
Personifierat Målning Foto kanfas Kelvin - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Tabell beställnings


173,31 Kr
För fans av tecknade serier och tecknad film, gör du vända superhjälte från en av dina bästa bilder som kommer att tillämpas på en tecknad effekt för att skära funktioner och fun.Ce bord personlig och kul kan erbjudas som bra för en födelsedag som jul eller Alla hjärtans dag! Det kommer att glädja din familj som kommer att vara glada att beundra en bild varmt om sitt hjärta och representerade.
Tabell beställnings- foto tecknad Canvas - 30 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Personifierat Målning Foto kanfas Gotham


154,88 Kr
Den klassiska duk med denna målning helt i svartvitt. Perfekt för att markera en bild som du vill hänga ovanför sängen eller i huvudrummet. Här inne är en bra idé! Förstora en av dina bilder på bordet och vi kommer att tillämpa den automatiskt svartvitt skikt för att skapa en modern och elegant inredning i ditt hem. Duken kommer redo att hänga på väggen i sovrummet eller vardagsrummet. Detta personlig gåva kommer att locka hela familjen och du kommer att föreviga en viktig händelse eller tillfredställa din mamma för mors dag. Det svartvita fotografiet avslutar denna tabell kommer också att vara en perfekt present att visa dina beklagande över förlusten av en älskad.
Personifierat Målning Foto kanfas Gotham - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Tabell Caisse American Photo Canvas


292,52 Kr
Här är den vackraste av alla tabeller i canvas med sin coachning amerikanska box. Efter att skräddarsy din duk på en kvalitet ram, vi ställer in bord i ett trä bildram vit eller svart med tjocka kanter gör det möjligt att värdera och förbättra ditt bord. Den amerikanska lådan lägger 4,5 cm träbord runt duken och skapar en reliefeffekt för att förbättra den. Du kommer att älska denna mycket originell idé att erbjuda en personlig gåva och kvalitet! Din favorit familj bilder kommer att markeras med elegans i en amerikansk hög kvalitet fond. Ge ett foto gåva som är säker på att behaga din mamma för mors dag eller din fru för din bröllopsdag. En dekorativa objekt mer elegant att ha ett minne av de viktigaste ögonblicken i ditt liv.
Tabell Caisse American Photo Canvas - Vit 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Alltid drömt om ett porträtt av dig undertecknad Andy Warhol på väggarna i vardagsrummet? Tveka inte! Välj den bästa foto av din relation och skapa en anpassad duk. Gör förstora de vackra fotografier på en duk för att skapa en unik väggdekoration, en återspegling av din smak och minnen med chers.Gravissimo varelser väljer de mest hållbara material och avancerad utrustning i digitaltryck, som garanterar ditt foto på duk målning varar mer än 75 år.

Välj först storleken på ditt bord från det breda utbud erbjuder vi (från 20x20cm till 120x80cm). Oavsett storlek, är kvaliteten på våra produkter konsekvent och felfri. Bomulls canvas och polyester (360 g / m ^) är monterad på en träram av 2 till 4 cm och spänd mycket noggrant. Hon förblir stabil genom nycklarna levereras till bordet och som kommer att dra duken vid behov.

Sedan ladda upp bilden av ditt val, lämna den i dess naturliga färger eller ha kul att skapa en unik atmosfär tack vare de många konstnärliga effekter som finns tillgängliga. Också lägga till ett textmeddelande eller namn på ditt bord. Sedan omedelbart se resultaten och bekräftar det som du gillar bäst. Att erbjuda som en gåva för ett dop eller en födelse, till exempel, med den vackraste bilden av barnet eller barn!

Erbjud en bild med ditt foto och en vacker kärleksbudskap

Återgivningen av en eller flera av dina bilder på duk är sedvana HD-digitaltryck i enlighet med professionell kvalitet utskrifter standard upp till 2440 dpi. Vi använder den senaste tekniken med vattenfärger vars pigment kvaliteten är hög kvalitetsgaranti och respektera intensiteten av färgerna i den ursprungliga bilden på dina kanfasmålningar.

En duk anpassad för jul, Alla hjärtans dag eller årsdag

Levereras i en höghållfast kartong, kommer din bild vara väl skyddade under transport och du kommer bara att hänga på väggen för att skapa din atmosfär Pop'art, Gotham eller film och föra en originell touch till din inredning.

En personlig gåva billig, innovativ design som kommer att överraska dina vänner och familj till en födelsedag eller jul. Ge dem en bild med ditt foto.

Litet tillägg till våra kanfasmålningar:
° Bomull och polyester: 360 g / m ^
° Stomme: 4 cm
° digitaltryck high definition
° Överensstämmelse med professionell kvalitet utskrifter standard upp till 2440 dpi
° Levereras i en mycket väl förpackad höghållfast kartong för att undvika skador på tyget under transport

Andra gåvor kategorin "anpassade Tabellen" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.