Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade trä bord med ditt foto för dekoration


Personliga träbord är försäkring utsätta dina minnen genom att placera bilder på dina nära och kära.
Sortera efter: pris - popularitet

Hitta våra väggplanscher i olika format för att anpassa. Att dekorera alla rum i huset, är en anpassad trä bord perfekt. Både kvalitet och elegant, kommer det att du kan visa dina favoritbilder av familjen, semester eller familj. Att erbjuda som en gåva för fars dag eller högtid sådana mödrar!

Starkare än en konventionell fotoramen och ger ett bättre liv i bilden, kan dessa objekt råd för alla tillfällen: jul, en födelsedag, ett dop, en födsel eller ett bröllop.

En array med hög kvalitet trä för en skräddarsydd

Med sublimeringsteknik som används för att anpassa nuvarande, är bilden bäddas in direkt i materialet, garanterar hållbarhet över tid.

Så, för en unik gåva och kvalitet, har du hittat den perfekta idén! Att detta kommer att glädja både män och kvinnor, men även för barn som kommer att vara glada över att dekorera sina rum med en ögonblicksbild av sina bästa vänner eller sin favorit kändis. Lyckliga föräldrar kommer gärna emot en bild med en bild av deras barn.

Erbjuder personlig träbord med ett foto till ditt vardagsrum

Vare torg, i stående eller liggande format, är anpassade träbord eller trävägg ram den ursprungliga idé och billigt som kommer att tilltala alla dina nära och kära! Förutom ett fint foto, kan du även lägga till text, meddelande eller ett namn, genom vår anpassning guide som låter dig skapa och föreställa sig en present original och billig sedan visa rendering av din skapelse till att vara säker på att det passar dig. Välj ett typsnitt, lägga till en effekt till bilden, och voila, du har skapat en riktig gåva till dig själv! Det återstår bara för våra team att lägga sin kompetens och din beställning kommer att levereras inom ett par dagar.

Andra gåvor kategorin "anpassade Tabellen" kan intressera dig:

Custom Wood Table för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.