Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Tabell Dibond aluminium anpassade skrivs ut med ditt foto


Anpassade aluminium tabeller är säker på en fin inredning med en helt unik effekt. Anpassa din Dibond med ett fotografi.
Sortera efter: pris - popularitet

Ta en modern touch till ditt hem inredning med anpassade aluminium bord ChromaLuxe mycket design för att anpassa efter dina önskemål och din fantasi. Att erbjuda som en gåva för en förlossning, till exempel, med den vackraste bilden av barnet!

En unik och original- aluminium anpassade bord med dina bästa bilder

Vi har valt ChromaLuxe aluminium, ett dimensionsstabilt material med hög kvalitet spannmål kommer att lyfta dina bästa foton gör sin fulla rikedom av färger. Bestående av två eller fyra kvadrat med krokar monterade på en metallstång eller fästa på väggen med hjälp av en träställning att skapa en skuggeffekt, dessa tabeller blir säkert mittpunkten i din inredning.

Skapa ditt bord är en bris. Hämta ett eller flera foton eller illustration kan styras av vår guide för att välja en konst filter i vårt galleri för ännu mer effekt. Också lägga till ett textmeddelande, ett namn eller ett datum i teckensnitt och färg på ditt val. Du kommer att bli överraskad av kvaliteten på reproduktion av den ursprungliga genom vår färgsublimeringsteknik. En gåva för ett par med deras vackraste bröllopsfoto!

Erbjuda en bild aluminium bord för varje tillfälle

ovanlig gåva och inte dyrt för en inflyttningsfest eller födelsedag denna tabell anpassade aluminium kommer att göra en mycket trevlig modern dekorativa föremål som kommer att klä dina väggar med elegans och originalitet.

Andra gåvor kategorin "anpassade Tabellen" kan intressera dig:

Beställnings Aluminum Tabell för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.