TShirt Tee Custom tryckt bild + billig text
Våra anpassnings tröja är ett unikt och originellt sätt att tillhandahålla billiga kläder för en galen kväll eller en framgångsrik årsdag.
Sortera efter: pris - popularitet

Det finns inget mer spännande än att gå till en händelse med en t-shirt för att skapa sig enligt hans smak och önskemål! Att erbjuda som en bröllopsgåva till en pojke svensexa, en födelsedag eller bara för att markera tillfället. Ett original och roliga kläder kommer att skratta, roligt och röra dina vänner eller din familj. Skapa din egen har aldrig varit enklare med Gravissimo! På framsidan och / eller baksidan beroende på modell av t-shirt tryck du väljer, visa dina favoritbilder av familjen och följa dem med ett roligt meddelande, en logotyp eller en kärleksförklaring .

Personifiera en t-shirt eller linne flickebarn är en verklig lösning för att skapa din egen ursprungliga kläder för hans familj. Låt din fantasi och skapa en trend märkning eller utskrift på original t-shirt, full av humor. Med vårt online-verktyg kan du importera din video och lägga till text i stilsorten av ditt val från ett brett urval. Inom en period av högst 7 dagar, får din beställning och vara säker på kvaliteten på screentryck med ett fullt genomfört i våra produktionsanläggningar i Marseille.

En unik bild skjorta för att behaga dina vänner

Vi erbjuder ett brett utbud av anpassningsbara t-tröjor i olika färger och för hela familjen. Upptäck våra modeller t eller linne kvinna anpassningsbara så att du kan erbjuda unika personliga presenter till mors dag eller Alla hjärtans dag. Och för din pappa eller din bästa vän, välja en av våra t-shirt finns i olika färger eller anpassade polo, med dess V hals och liten ficka fram. Den yngsta är inte kvar med t-shirts baby eller kropp foto barn.

Anpassa din skjorta på nätet är en kick. Du kan lägga till eget tryck på ett foto av din resa, en bild, ett meddelande, text eller bara ett förnamn. Från datorn, importera din idé om vår assistent och vi inser. Ett foto gåva för att skapa på några sekunder! Föreställ dig din beställnings- skjorta, och kontrollera resultatet. Du kommer att kunna göra om din garderob genom att skapa egendesignade kläder som passar dig!

För en originell idé, se bland våra sport, vars skjorta mikro rund hals, vilket gör att en överföring av mönstret för ditt val på en perfekt tyg för ditt gym sessioner! Du kan också skapa en Geek t-shirt att överraska din man och ge honom ett leende. Ha kul avleda de stora klassikerna av science fiction för att skapa din egen unika stil! Bär den under en jacka eller under sommaren, kommer en t-shirt kvinna uppfylla valda ditt hjärta, din bröllopsdag eller till jul Har den tryckt med ett foto souvenir av din par, tillsammans med en "jag älskar dig", det kommer alltid att göra sitt effekt!

Erbjuder personlig t-shirt med originalbilden

Sublimeringstekniken ger en skräddarsydd passform, precisa och observera färgelement. Det finns ingen chans att utskrifts t-shirt kan blekna med tiden eftersom färgen impregneras i textilfiber, anpassade skjorta vara oklanderlig även efter 20 passager i maskin. Den teknik som vi erbjuder (sublimering) ger mycket bättre prestanda över tid än den vanliga textil flockas.

Om ett utskrifts t-shirt inte passar dig, har du också möjlighet att välja en anpassad tröjor, rockar och även pikétröjor att anpassa. Uttrycka dig och ge en personlig gåva billigt för sommaren! Gravissimo har specialiserat sig på textiltryck och garanterar en personlig t-shirt billig men kvalitet med en vikt 190 g / m2, och en polyesterväv, bomullskänsla. Förutom skjortan att skräddarsy, tveka inte att beställa en annan av våra bilder föremål för att kunna fylla dem du älskar. Runda musmatta foto, kopp eller mugg, genom ett skal telefon, en nyckelring men också en personlig förkläde broderi eller en hatt för att slutföra din look, du gissade det, tusentals objekt väntar på dig att börja skapa din personliga gåvor för hela familjen!

Andra gåvor kategorin "personlig kläder" kan intressera dig:

T-shirts för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.