Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Hull Surface RT Custom tryckt med ditt foto


Anpassa din skal Microsoft Surface RT med dina egna bilder och budskap. En original- gåva för geeks.
Sortera efter: pris - popularitet

Du vill erbjuda en personlig gåva beroende på den person som kommer att få det? I den digitala tidsåldern, har nästan alla en tablett. En skyddskåpa med foto och text av ditt val kommer att kombinera nytta med nöje genom att erbjuda en unik och mycket originell present.

Med sin tydliga designverktyg och lätt att använda, kan du helt Gravissimo skapa en anpassad RT Surface fodral för din tablett. Beroende på dina preferenser, dina önskemål och din smak kan du välja bland bilderna som finns på sajten eller ladda upp eller en personlig bild en bild, lägga till text som ett namn eller inskription, och även välja bakgrundsfärg på alla tillgängliga färger. Ett perfekt verktyg för att skapa en anpassad RT Surface fall!

Skydda din RT Surface tablett med en beställnings- fall med fotot och texten av ditt val för en skräddarsy gåva

Gravissimo erbjuder ett foto för din RT skrov ytkvalitet, ultra tålig plast och har en mjuk insida för att skydda din surfplatta. Med de planerade nedskärningarna, kan du komma åt alla funktioner samt anslutningar från laddaren systemet och snabbt och enkelt sätt hörlursuttag. Med sina ideala dimensioner och ultralätt, kommer detta foto skal kan du anpassa din surfplatta genom att skicka din stil!

För en födelsedag, speciellt tillfälle, jul eller mors dag eller bara för nöjet att erbjuda dig kommer att skapa överraskning och förvåning genom en personlig gåva, helt för att behaga den person som tar emot det. Gravissimo Alla produkter tillverkas och förpackas i Frankrike och garanteras 100% nöjd. Genom att skicka säker och ultrasnabb, kan din anpassade objekt levereras i 24 timmar i hela Frankrike genom att välja alternativet Chrono.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Hull Surface RT Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.