Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Väggmontering och hänger Personlig Key med bild + text


Anpassa din nyckel väggfäste med en personlig bild och ett meddelande. Ett original föremål av dekoration för ingången till ditt hus eller lägenhet.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Med tiden har antalet nycklar som måste ha en person multiplicerar. Hus nycklar, bilen, garaget dörren till brevlådan, reception, cykelförråd, etc, etc .. nyckelpar samlas i huset. Lösningen ligger utan tvekan i placeringen av ett väggfäste för nyckel installeras företrädesvis i entrén till ett hus. Och för dem som älskar ursprungliga inredningen och ovanliga, överväga en vägg stöd för anpassade knappar med bilder och texter som du väljer.

Dekorera ingången till ditt hem på ett originellt sätt med en unik och praktisk gåva: en vägg stöd för anpassade knappar

Det finns ingen anledning att vänta till slutet av året, till Alla hjärtans dag eller årsdagen av en älskad erbjuda honom en personlig gåva. Kan tillfredsställa någon vi uppskattar särskilt varje dag året runt. Måste ändå flyga genom att välja gåvan ursprungliga hem som är säker på att behaga henne. Och Gud vet att den person som är kär du har en väska eller ficka för att öka för varje dag. Felet, naturligtvis de otaliga par knappar som visas nästan varje vecka tillsammans med traditionella hus nycklar och bil, köpa ett lås eller tillfällig uthyrning av en boxning motsvarande öka mängden nyckel och risken för förlust eller fel av ädel sesam.

Lösningen är säkert i lagring av nyckelpar som häckar synligt. Och för det, är väggfästet för anpassade nyckel det perfekta sättet att inte förlora sina nycklar! Det är därför mycket angeläget att erbjuda denna gåva till en medlem i din omgivning kan vara en airhead. Det kommer att vara tillräckligt för att välja rätt bild och anpassa den till den person som du levererar en speciell tillgivenhet och du skaffa ett originalobjekt av dekoration att erbjuda. Tänk på det som för en ursprunglig bröllopspresent. De nygifta kommer gärna att njuta av varje dag de bästa bilderna tagna under den bästa dagen i deras liv.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för inmatning" kan intressera dig:

Wall Mount Custom Key för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.