Förbrukningsartiklar och sökoperationen för penna
penna leveranser kommer att ladda dina leveranser för mer autonomi.
Sortera efter: pris - popularitet

Kommer ni att erbjuda en personlig penna för en födelsedag, pension eller jul. Våra produkter har ett rykte om kvalitet från de bästa märkena, Waterman, Parker, Diplomat ... och göra fantastiska presenter som vi vill behålla länge. Dessutom finns det inget mer frustrerande än att ge en gåva till en låda när den är inte kompatibla förbruknings pennor och blir oanvändbar. Oroa dig inte, har vi också tänkt på bläck påfyllnad anpassade till våra produkter.

Våra modeller följs av tillverkarna och har blivit tidlösa klassiker. Du hittar lätt förbruknings pennor för var och en av dem. Vi erbjuder blå eller svart bläck påfyllnad för kulspetspennor anpassade modeller Waterman, Parker eller Swarovski.

Beställa leveranser pennor att följa din personlig gåva!

Befjädrade modeller levereras med original patron. Vi rekommenderar dock att beställa några nya patroner. Detta kommer att spara nya porto och du kommer inte överrumplas om bläcket inte fungerar.

Alla våra produkter presenteras i en låda tillverkare, men du kan också svepa en mer prestigefylld miljö. Våra presentförpackning, med bilden av varumärket, kan innehålla upp till två rum och ett tyg fall för att skydda den dagliga in i påsen eller fickan. De är elegant och är tillräckliga i sig inget behov av ytterligare papper presen.

Den personliga pennan är den perfekta gåvan för en födelsedag, jul, att markera en händelse som en pension eller en befordran eller bara för att unna dig. Presenteras i en elegant box, kommer det att vara den vackraste effekt.

Andra gåvor kategorin "personlig penna" kan intressera dig:

Förbruknings pennor för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.