Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig penna graverad med text kulspetspenna, penna eller roller


Anpassa dina pennor med gravyr ett meddelande eller namn. legendariska märken av penna eller roller är gravyr: parker, waterman.

Gravissimo har tagit särskild omsorg i valet av sin personliga pennor penna, kula penna och även kundanpassade väljas från de bästa märkena för kvalitet och elegans på sina produkter: Waterman, Parker, Diplomat, Swarovski, Balmain Avenue, Ohto ... Perfekt för en lyckad dag present mödrar eller för ett företags gåva.

Igenkännlig bland tusen tack vare sin punsch, Waterman erbjuder oklanderlig finish: slät, lackerad kropp, satin eller matt, ädla och ädla metaller, guld reservoarpenna i stål med finguld eller solitt guld. En anpassningsbar penna den klassiska stilen som tilltalar äkta män. Denna gåva av kvalitet kan erbjudas särskilt gratulera en vän eller familjemedlem i samband med exceptionella akademisk eller yrkesmässig framgång! Också välja ett original skrivar Waterman att markera en viktig årsdag som 18 år din son eller 50 år av din pappa! Njut av en tillverkning som gjorts i Frankrike för dina egna objekt med Gravissimo. Specialist gravyr och personliga gåvor erbjuder kontors tillbehör för att anpassa din gåva eller originella affärsgåvor.

En vacker personlig och graverad penna med ett namn

Med kromat stål eller borstad finish, modern design och exakt uppmärksamhet på detaljer, personlig penna Parker varumärke förblir tidlös. Skrivandet är återuppfunnit med nya generationens "Parker IM" med sin unika känsla av lätthet och smidighet i skrift. Detta känt märke garanterar en tillförlitlighet samtidigt som tillgängliga för mindre budget. Gör en originell personlig gåva till damen av ditt barn med denna modell IM Roller Urban premie blå och svart bläck. Hon kommer att bli glad av denna vackra lasergravyr med hennes namn eller initialer som kommer att göra denna unika penna och dyrbar i hans ögon.

De ursprungliga formerna av Diplomat modeller kombineras med fantastiska prestanda: perfekt skrift i alla förhållanden, även de mest extrema, åtminstone 50 ° C, på plats, upp och ned i utrymmet tack vare ... en trycksatt påfyllning. Egenskaper som tilltalar definitivt män och moderna kvinnor. Här är en uppfinningsidén att överraska din morfar som fortfarande föredrar papper till tangentbordet. Gör det brinner med hans namn eller med den vackra smeknamnet du ger honom sedan barndomen och vara säker på att förvåna din farfar för sin nästa födelsedag!

Swarovski samling är för kvinnor eleganta och charmiga med en prydlig modell, de som älskar reflektioner av kända kristaller runt halsen eller handleden, de hittar reflektioner i den transparenta kroppen av artiklarna. En gåva för kvinnan som utan tvekan kommer att påverka som penna bröllop. I denna värld där tekniken tar över resten, alla behöver fortfarande att skriva från gång till gång! Här färgstarka modeller lätt att glida in i en handväska. Med sin attraktiva påse, kommer de att skyddas! Din mamma eller din flickvän kommer säkert hälsar din fantasi för denna unika idé.

Erbjuda en unik gåva graverad penna

Balmain varumärke erbjuder också en vacker rad graverade pennor till låga priser. Välj en personlig penna billigt som kommer att vara perfekt för att erbjuda en reklampenna, graverad med din logotyp. Du hittar i Balmain samling vackra smycken pennor men även modeller med pennan, mycket bekväm att använda en styrplatta. Kommunikationen av objektet kan du marknadsföra ditt företag billigt och originellt sätt. För penna reklam har aldrig varit lättare! Skapa gravyr, visa resultat och bekräfta din beställning. Vi erbjuder tids märkning och mycket snabb leverans, inklusive en Expressleverans inom 3 dagar, eller Chrono, inom 24 timmar.

Alla produkter levereras i sin ursprungliga lådor, omfattas av tillverkarens garanti (upp till 3 år) och är lasergraverad med största omsorg. En nu du koka ihop ditt personliga meddelande, ett viktigt datum, initialer, ett namn, ett citat (...) och att välja mellan fjäder boll eller på din personliga penna! Och om du inte bestämmer du väljer en penna eller penna box (trämodell mycket ekologiska t ex) för denna kvalitet. Anpassad reklamprodukter är trendiga nu och har råd att erbjuda en unik affärsmodell gåva till dina anställda eller kunder vid årets slut semester. försöker också USB-nyckeln reklam men reklam mössa med fototryck eller broderade med text.

Här är en originell idé graverad värt erbjudande med ett enda meddelande för att uppmuntra sökande att granska, att fira en pension, en helt enkelt för att fira en födelsedag eller att tillfredsställa vid jul! Det är också en idealisk affärsgåva med en reklampenna som en PR-post. Detta är en verklig giveaway som kan erbjudas i tillägg till våra andra gåvaidéer såsom personlig Zippo-tändare, foto muggar, t-shirts tryckta eller personlig musmatta. Reklam av föremålet kan ske genom annonsering nyckelringar för mindre budgetar eller sadel eller broderade handdukar. Oavsett om du väljer högteknologiska objekt eller snarare prydnadsföremål som en klocka eller klistermärken, skicka ett enda meddelande!

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för Office" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.