Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personlig sticker bil klistermärke lim Foto & Text

  • Klistermärke hög finish papper.
  • 20 storlekar.
  • Klistermärken att flytta
  • Levereras till dig inom 48 timmar.
  • Lätt att installera
  • lätt bil dekoration
  • hög kvalitet
  • Färgåtergivning och detaljer i dina bilder

Klistermärke Bil foto eller logotyp


127,46 Kr
Anpassa din bil med ett unikt och origin klistermärke med en bild eller företagets logotyp. Ha kul att dekorera din bil med ett klistermärke på din bild med en text eller en slogan. Välj ditt foto och få din personliga klistermärke att dekorera din bil. En rolig liten meddelande, även ett foto av din semester en rolig logotyp eller retro, eller något bättre för en ursprunglig dekoration. - PVC klistermärken omflyttbara - Lätt att installera - 20x20 liggande format till 120x80cm - Tveka inte att begära en uppskattning av en viss storlek. Vi kan Beskära och skärs såsom önskas för bästa resultat. Gör förfrågan i din beställning.
Klistermärke Bil foto eller logotyp - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Text klistermärke Bil


127,46 Kr
Skapa en anpassad text klistermärke för din bil: med ingen bakgrund eller vita kanter, endast bokstäver kommer att klistras in på din bil. Du kan välja färg och placeringen av text och polis från ett brett urval. Placera din text klistermärken på din bil på en dörr, ram, taket eller bakrutorna och glas. Allt är möjligt: ​​- Noggrann texter - Namn - Citation - Läge - Läge - Uttryck - Citat bil klistermärke text är också lämplig för yrkesverksamma och företag som letar efter kommunikation med en kvalitetsprodukt väder och sol . Expressleverans eller Chrono möjligt inom 24 timmar. Klistermärket Priset beror på storleken på etiketten och inte antalet tecken. Du kan skriva så många meddelanden som du vill ha på den anpassningsbara området. En praktisk gåva för att dekorera ditt företag och din flotta. - PVC klistermärken flytt - Lätt att installera - ingen bakgrund, kommer ingen vit kant bokstäver skäras. - Tillgängliga storlekar av 20x20 till 120x80cm
Text klistermärke Bil - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Piffa upp din bil på nolltid med personlig bil klistermärke! Lika lätt att sätta det bort, kommer din egen klistermärke med en bild eller text klä dörrar, fönster eller taket på din bil med originalitet.

Trötta på kroppen färgen på din bil? Vill du ändra, men du inte har budget för att ge dig en ny bil? Så välj en custom klistermärke! Skriv en logotyp, en symbol, en personlig bild eller text i kroppen av din bil och uppmärksamma! Vare sig det gäller affärssyfte eller bara för personligt bruk, inte tveka och välja ett klistermärke i bilden, har du trott dig!

Företagsledare kommer att älska denna nya idé att annonsera på bilen av sin verksamhet eller sina vänner! Lägg logotypen för ditt företag utför vi omarbetningar, beskärning för en perfekt finish. Det tar bara några minuter att installera limmet på kroppen genom att följa våra rekommendationer installation och användning av den medföljande skrapan valfritt.

En personlig klistermärke att dekorera din bil med en logotyp, bild och text

På motorhuven, bagageluckan, sidorutorna eller en dörr, visar din stil genom att installera denna custom klistermärke med ett foto eller ett meddelande. Tänk på att erbjuda denna unika och originella gåva till någon som bara erbjuda en ny bil eller som har en passion för sport. Få en bild som symboliserar passion och överraska dem med ett lim i hans bild! För en man eller en kvinna, kommer det att göra ett original personlig gåva för en födelsedag eller jul.

Om din dotter har precis fått sin licens och att bara för att ge sin första bil, beröm henne med denna original- gåva. Spela upp en dikt eller en fras varmt om hjärtat. Hon kommer att uppskatta utan tvekan denna unika klistermärke som kommer att pryda sitt fordon med stil och trend.

Dessa klistermärken modeller finns i många olika format (från 20x20 cm till 120x120 cm) så att du kan frigöra dina önskningar och din fantasi. Din skapelse kommer att skrivas ut utan vit bakgrund, isolerade för att uppnå bästa möjliga.

Andra gåvor kategorin "Personlig fotoutskrifter" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.