Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Klistermärke, dekal, Custom PC lim foto eller logotyp


Anpassa din bärbara dator med ett klistermärke med ditt foto eller logotyp. Anpassa din dator 13, 15 eller 17 inches, vilket gör det unikt och originellt.
Sortera efter: pris - popularitet

Skapa ett unikt utseende till din bärbara dator med denna samling av bärbara klistermärken att skräddarsy! Foto, logotyp, symbol, design, text eller dikt, släppa loss din fantasi och skapa en anpassad PC klistermärke som ser ut som du. Lägg en manga motiv, en humoristisk fras eller förklara din Love Love med versaler och njuta av resultatet av din hud anpassnings dator.

Via online verktyg för att skapa, visa direkt göra din anpassning och har de artiklar som du vill. Lägg till så många bilder som du vill, är fri anpassning som du lägger till ett enda foto eller flera! För att enkelt hålla din sticker sticker rekommenderar vi att du använder en gummiskrapa installation.

Erbjud detta personlig gåva till en vän som bara erbjuder en ny laptop. Han kommer att uppskatta att kunna dekorera det på ett unikt sätt och samtidigt skydda den från repor. PC personifierad klistermärke säkerställer en enkel och även ta bort snabbt utan att lämna limrester. Så du kan ändra så ofta du vill!

Njut av en personlig klistermärke att dekorera din dator laptop

Denna sed lim finns i olika storlekar för att passa de flesta bärbara modeller som för närvarande finns på marknaden. Dekalen är väldigt trendigt nu uppmanar också i dina vardagliga föremål i tillägg till din inredning! Du faller också för en bärbar dator klistermärke och ge nytt liv till din bärbara dator. Den ursprungliga designen klistermärken används för att dölja en defekt eller en repa på din dator. Du kan välja att skapa trompe l'oeil klistermärken för en humoristisk sida och sedan text klistermärken för att få ett meddelande till dina vänner.

En högteknologisk gåva som kommer att glädja de yngsta, men också äldre. Din mormor kommer att tröttna mer att beundra denna vackra bild av hans barnbarn pryder sin dator. Erbjuda honom med anledning av 60 år eller nästa mormödrar party! En dekorativ klistermärken bärbar dator som inte kommer att upphöra att beundra. Allt kan göras enligt dina önskemål: en silhuett, en amerikansk flagga, en reproduktion av en affisch retro eller helt enkelt en bild på din katt!

Din son fick bra betyg i skolan? Eller det kommer att göra sin debut på universitetet? Prisa honom genom att erbjuda honom ett nytt märke som gör det möjligt att anpassa stilen på sin bärbara dator och gör den unik och dess image! En bild av hans favorit fotbollsspelare eller logotypen för ett varumärke han älskar och voila! Du kommer att få din beställning med våra lämpliga transportsätt. Det tar bara några minuter att installera personlig gåva och överraskningen blir totalt!

Vi erbjuder också modeller av klistermärken för Macbook laptop utan också för väggarna i ditt hem med våra väggdekorationer, eller bilen, med bilen klistermärken. Skriva ut anpassade klistermärken är tillverkad helt i våra franska verkstäder. Dessa klistermärken är tillverkade i Frankrike från en hög kvalitet vinyl dekal som ger utmärkt motstånd över tiden. Oavsett det område där du vill fästa din klistermärke, vara säker på att resultatet kommer att vänta på dig!

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

PC Custom Sticker för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.