Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Klistermärke Macbook Pro / Air Personlig med ditt foto eller logotyp


Anpassa din Apple MacBook med ett klistermärke med ditt foto eller logotyp. Anpassa din macbook pro näthinnan eller genom att göra det unikt och originellt.
Sortera efter: pris - popularitet

Du älskar din MacBook och du använder dagligen? Då bör du unna honom en MacBook personifierad klistermärke! Enkel och snabb att sätta upp denna klistermärke helt gjord i Frankrike kommer att anpassa sig perfekt till din modell från ett urval av mer än 5 olika modeller.

Kapning etiketten kommer idealt passa just din dator för att avslöja den vackra äpple Apple gör stor skillnad och visar din smak för den amerikanska varumärket.

Välj en bild eller någon bild som du kommer att använda för att dekorera din cell, oavsett om det är en MacBook Air eller Pro. Finns i olika storlekar (11, 13, 15 och 17 tum), är du säker på att hitta den klistermärke för dig! Via en online författarverktyg, lägga till en eller flera direkt personliga bilder på etiketten och se leva den slutliga rendering. Du kan också infoga text, ett namn, ett roligt meddelande eller ens ett datum att komma ihåg ett viktigt ögonblick. Polisiär karaktär genom placeringen av bilder och bakgrundsfärg, är allt anpassningsbara och ger dig flexibilitet i din personliga skapelse

Erbjuder denna personifierad gåva för en geek i ditt liv som älskar sin dator! Din pappa eller din man kan bara älska det ännu mer när det blir anpassas efter sin egen smak med hjälp av en MacBook personifierad klistermärke. En tonåring kommer också att vara nöjd med denna ursprungliga idén att fira sin 18-årsdag eller till jul. Du kan även erbjuda att gratulera framgång för en skola eller att tacka honom för hans vänlighet, har han gjort dig en sådan tjänst. Detta billig gåva kommer att göra sin effekt och han kommer att skynda att installera

Erbjuder en personlig klistermärke MacBook till en nörd för att tacka honom eller henne!

Familjens dator kan dekoreras med ett familjeporträtt, ett minne av tidigare semester tillbringat tillsammans eller den bästa foto av ditt husdjur, oavsett om det är en hund, en katt eller en sköldpadda! Barn som förälder kommer att vara glada att beundra denna bildekal som kommer att förändra deras grå och intetsägande MacBook till ett objekt av unika och originella dekoration!

Om du inte kan hitta din lycka bland vårt sortiment av original klistermärken PC, här är lösningen! Unna dig genom att föreställa en design som passar dig och som du gillar. Ha kul att uppfinna, skapa och ordna dina bilder och text enligt din inspiration och dina önskemål och njuta av resultatet!

Fall för personlig gåva som ger nöje att alla ägare av en bärbar dator, oavsett nörd enkelt användargränssnitt grundläggande funktionalitet. Med en mycket tunn vinyl och flytt, kan du enkelt få ett perfekt resultat utan bubbla. Och när du vill ändra klistermärken (eller dator!), Kommer det att vara att på ett säkert sätt ta bort det från några rester eller märken på objektet. Din bärbara dator kommer idrotten ett nytt utseende tack vare ett eget skal, så förvänta dig inte att skapa din egen!

Andra gåvor kategorin "Personlig Gava High-Tech" kan intressera dig:

MacBook Sticker Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.