Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Klistermärke, klistermärken, personifierad klistermärke med foto och text

  • Klistermärke hög finish papper.
  • 20 storlekar.
  • Klistermärken att flytta
  • Levereras till dig inom 48 timmar.
  • Lätt att installera
  • lätt heminredning
  • hög kvalitet
  • Färgåtergivning och detaljer i dina bilder

Bild


127,46 Kr
Ha kul att dekorera ditt hem med denna klistermärke på din bild. Välj ditt foto och få din personliga klistermärke som smyckar din inredning. - PVC klistermärken High Density Polymer - Lätt att installera - Kan placeras på en krökt yta - 20x20 liggande format till 120x80cm
Bild - Väggdekal 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Text Wall Decal


127,46 Kr
Skapa en anpassad text klistermärke: botten eller vita kanter, endast bokstäver kommer att klistras på din vägg. Du kan välja färg och placeringen av text och polis från ett brett urval. Placera din text eller citationstecken klistermärken på en dörr, logga in kök, ett rum, toaletter och naturligtvis på dina väggar samt gipsskivor i betong. Allt är möjligt: ​​- Texter Exakt - Namn - Citation - Läge - Läge - Uttryck - Det citat klistermärken text är också lämplig för yrkesverksamma som söker kommunikationselement. Expressleverans möjligt inom 24 timmar. Priset beror på storleken på etiketten och inte antalet tecken. Du kan skriva så många texter som du vill / kan den anpassningsbara området. En perfekt present till födelsedagen av en barn, för ditt företag eller till jul dekoration. - PVC klistermärken flytt - Lätt att installera - ingen bakgrund, kommer ingen vit kant bokstäver skäras. - Tillgängliga storlekar av 20x20 till 120x80cm
Text Wall Decal - 20 x 20 cm

Välj din storlek

UTSÅLD

Etiketterna är den stora trenden för tillfället i inredningen. De ger karaktär till ett vitt rum och låter dig skapa miljöer som ser ut som du. Det är ett enkelt och billigt sätt att dekorera ett rum, vardagsrum, kök eller kontor utan täcker alla väggar tapeter. Att sticka ut och har en inredning som du inte ser någon annanstans, föreslår vi att skapa en egen personlig klistermärke.

För detta är det mycket enkelt, ladda upp din bästa bild. En semester landskap som gör du drömmer, en bild av din familj berört dig, porträttet av någon kär till dig eller din fyrbenta vän du är förtjust särskilt ... men det kan också vara en teckning gjord av du eller dina barn, en illustration på temat av en serie, en film, en superhjälte. Släpp loss din fantasi och planera dina önskemål på dina väggar eller erbjuda en originell present!

En anpassad klistermärke med en personlig bild för en ny billig och enkel dekoration!

Vi kommer att inse din reproduktion i hög kvalitet med stor omsorg att respektera färgerna, ljus, kontrast och detalj i bilden. Våra klistermärken är helt tillverkade i Frankrike höghållfast PVC vinyl och finns i olika format. Vi kan också skapa skräddarsydda lim enligt dina behov och begränsningar. För att göra detta, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret.

De är flytt efter behag och är lätta att sätta på dina väggar genom att följa våra råd. Vi erbjuder också en modell som utformats särskilt för dörrarna.

En personlig klistermärke relook en överblick ditt hem unikt dina egna bilder. Detta är ett originellt sätt att makeover kostnaden för din lägenhet, ditt hem eller ditt kontor eller bara en förändring av atmosfär som passar ditt humör. Du kommer att ha glädje av att ha skapat själv din dekoration.

Förundra dina nära och kära med denna personliga gåva som du kommer att erbjuda för en invånare, till jul, för en födelsedag eller helt enkelt för att göra dig lycklig och ändra scenen.

Andra gåvor kategorin "Personlig fotoutskrifter" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.