Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skräddarsydda tryckta Underkläder eller broderade med billig Foto


Boxer, rem, underkläder, trosor, bara anpassa dina underkläder med ett foto, en bild och ett meddelande. Att erbjuda utan måtta.
Sortera efter: pris - popularitet

Det finns många små möjligheter att göra Funs gåvor, bland dem den anpassade underkläder är alltid en hel del framgång! Underkläder gör roliga gåvor och billig som kommer att uppskattas för alla bra boende.

Erbjudandet nedan har blivit en klassiker för en enda svensexa. Använd din fantasi och skriva ett meddelande som påminner dem om deras ungdom, deras unga galenskaper eller påminna dem om att han eller hon nu inte längre är "tillgänglig". Tänk dra bland symbolerna som erbjuds av vår online-konfigurator eller ladda ner en souvenir foto och en rolig illustration för att anpassa din kalsonger man eller kvinna shorty. Din personliga markera detta som det preliminära bröllop med en vit sten och humoristisk som påminner gift galen ögonblick som var deras enda kandidat.

Polyester anpassade underkläder också garantera fest stunder på humör för en födelsedag (på) en vän (e) eller till jul. håna försiktigt åldern på en släkting eller på annat sätt gratulera dessa vackra år, ett jubileum är ofta en möjlighet att förmedla ett budskap eller humoristisk anbud. Använd en man eller en liten personliga trosor trosa med ett foto och ett meddelande är alltid kul för dem som tar emot dem. Vid jul strumpor erbjuder också säsong!

Erbjuda personlig underkläder för ett speciellt tillfälle

En trevlig budskap om kärlek på manlig eller kvinnlig underkläder kan också göra en mycket stygg Alla hjärtans dag. Komplettera en boxare man för honom eller en flicka under kläderna för henne med suggestiva foto eller illustration, lägga till en stygg meddelande, en inbjudan att kela, en kärleksförklaring eller varför inte en allvarlig frieri och du är spelat! Mer originellt än de röda och svarta nattlinne, hjärtformade choklad eller smycken, är det den perfekta personliga gåvan för ohämmade par och älskare, med en touch av humor.

Mer jordnära, komponera en garderob i namn av vart och ett av dina barn är en bra idé att skapa fred i hemmet. För att undvika argument mellan syskon och företag lånade "illegalt" de gnabbas varje dag, skapar en nyckelring för var och en sitt namn eller bild av sin favorit hjälte. Det blir lätt att ta låntagaren på bar gärning!

För att anpassa dina underkläder man eller kvinna, är enkel med vår online-guiden. När det gäller din komposition, du omedelbart visualisera resultaten på skärmen. Ladda upp ditt foto, eller mer eftersom anpassning är obegränsad och tillfoga din text. Vi återger troget färg, ljusstyrka och kontrast ditt skott genom vår färgsublimeringsteknik. Pigmenten impregneras i materialet och garantera stabilitet över tid, tvätt efter tvätt.

Skapa en anpassad underkläder för män eller kvinnor

Manliga eller kvinnliga underkläder gör att du kan överraska dina nära och kära med en present som roligt och originellt. Sträng av kvinnor, genom det sätt shorty rem, boxare man eller strumpor, klänning unikt och originellt sätt med dessa personifierade kläder.

Skapa dig din nästa födelsedag eller Alla hjärtans dag med Gravissimo! Upptäck alla våra anpassningsbara objekt för att tillfredsställa omkring dig. Tee shirt Personalized Tabell Foto via anpassade skal fotomugg, kommer du att hitta vad man ska fylla hela familjen med en present eller öva ovanligt!

Andra gåvor kategorin "personlig kläder" kan intressera dig:

Anpassade Underkläder för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.