Case Sony Xperia Z1, Z2 eller Z3 Custom tryckt med foto
Hitta våra skal Sony personifieras med en bild och ett meddelande. Anpassa din telefon enligt dina önskemål och önskningar.
Sortera efter: pris - popularitet

Vill du ge ett unikt utseende till din bärbara Sony? Med Gravissimo, här är en originell idé för din bästa vän eller din kusin. För Sony telefonhållare, erbjuder vi täcker att personifiera med ett foto eller färg meddelande.

Ett unikt och originella stil med din personliga Sony smartphone

Vare sig det gäller en födelsedag, för jul eller fars dag, kommer dina nära och kära vara glada över att få en personlig gåva till sin image och deras smak!

semesterminnen, foto av hans favorit sångare, logotyp hans favorit fotbollslag, ... möjligheterna är oändliga och det är upp till dig att skapa roliga! Resultatet kommer att överraska Gåvomottagarna. Han kommer att vara stolt över att bära varje dag på baksidan av sin bärbara dator som Sony personlig unikt och originellt skrov.

Personlig Sony skal med dina bilder

Också bra för en man än en kvinna eller en tonåring, är en anpassad bärbar dator skal säker på att behaga! Ett litet pris, kan de beställas i flera exemplar med olika anpassningar för att kunna ändra stämningen på dagen eller trenden för tillfället.

Med vår lätt anpassningsguiden, är det mycket enkelt att skapa och föreställa sig en unik personlig Sony skrovet. Lägg till ett foto, en symbol från vårt utbud och ett kort meddelande och voila! Vårt team kommer att göra resten och din nuvarande kommer att levereras inom några dagar med en produktion "Made in France" baserad i Marseille.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Sony anpassade skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.