Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade tryckta bord set med en billig bild


Anpassa din bordstabletter med en souvenir foto eller en bild av dina vänner eller din familj.
Sortera efter: pris - popularitet

Liksom de vackert dekorerade tabeller och ha kul att ändra stil regelbundet beroende på dagen, gäster eller måltider? Du har problem med att hitta tabletter som harmoniserar med din inredning eller som matchar din smak? Vi har lösningen med våra personliga gåvor som kommer att medföra en unik touch av fantasier till måltiderna. Byt ut din gamla papper plats matta med en bild tablett anpassas med skapandet av ditt val.

Släpp loss din fantasi och komponera originalföremål enligt dina önskemål och din stil. Ladda upp dina bilder semester souvenir med vackra landskap för ett miljöombyte vid middag tid, dina barns teckning för måltider onsdag, eller en bild av din favoritmat eller din vackraste tårta för förrätt dina gäster. Kan inte bestämma? Skapa ett fotomontage med en blandning av alla dina mest framgångsrika recept. Du har ingen gräns, vi erbjuder personalisering kostnaderna.

Till jul eller en födelsedag, ge en tablett förses med dina nära och kära

Också överväga firandet som markerar år att erbjuda en personlig bordstablett för att dekorera ditt hem på ett originellt och festlig sätt och skapa en enda löpare. Så för Alla hjärtans dag, överraska din älskling (e) med en middag i en romantisk kärlek inbillar place varför inte med din kärleksförklaring eller äktenskap. Jul eller nyårsafton, placeras under varje platta, kommer de att ge familjen tid glatt med andra inspirationskällor än konventionella bollar och girlanger. För ett bröllop, dekorera ditt hem med unika bordstabletter med en bild av gift och överraska dina gäster kommer att vara glada att ta dem som en souvenir. En annan idé, om du ordna födelsedag ditt barn, kopia av häftiga spel, gåtor, frågesporter för kul på teatime. Och så hela familjen kan njuta av, välj den uppsättning av 6 tabletter som du kan skräddarsy! Varje familjemedlem kommer att ha hans personliga läskpapper, eftersom det inte svartsjuk! Det är ett dekorativt tillbehör som snabbt kommer att bli en rolig runda bordet och kommer att glädja dina gäster.

Återgivningen teknik för din skapelse sker genom färgsublimering. Pigmenten är impregnerade in i materialet av produkten, som garanterar långvarig i tiden. Så du kan tvätta och rewash din maskinbord utan risk för att tvätta ut färger. Du kan skapa en personlig hem linne sortiment med våra torkdukar och servetter bilder som du kan matcha din personliga läskpapper.

Här är en användbar kök tillbehör för att skydda ditt bord från fläckar och repor. Det ljusnar också upp klockan lunch eller middag. Med anpassning kommer du att kunna erbjuda trendiga objekt, till din bild eller färgerna i din inredning. Detta är en personlig gåva idé att erbjuda för en inflyttningsfest, för jul, en födelsedag. Utnyttja vår fri frakt till komponera flera kopior i olika stilar och för alla tillfällen.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava FÖR Matlagning" kan intressera dig:

Ställ anpassad tabell för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.