Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personliga baby handduk och bad cape med foto eller namn


För födelsen av ett barn eller ett dop, upptäcka våra barn handdukar anpassas med ditt foto och meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet

Barnet bad är ett viktigt ögonblick i hennes dag. Det är varmt, upptäckte sin kropp och känslan av vatten på hennes hud och samtidigt ha roligt med sina leksaker. Inte för att bryta denna stunds avkoppling, är det viktigt att få det ur badet i milda och väl täckt så att den inte förkyld eller frossa. En ritual som kräver en mjuk handduk och linda väl och om det är originellt, kommer det att göra denna unika ögonblick.

Vi erbjuder produkter tillverkade av absorberande material, 100% bomull svamp, extremt mjuk att inte irritera den känsliga huden hos nyfödda. En baby personlig handduken kommer att absorbera all fukt lämnar huden mycket mjuk och torr. Den är försedd med en huva som också torkar håret perfekt för en komplett och välbefinnande för barnet.

Ge en unik baby gåva med en personlig barn handduk

Välj först färg på gränsen runt produkten och ladda den bästa bilden av det nyfödda barnet, eller en barnslig illustration. Lägg ett par ord, förnamn, födelsedatum, komma ihåg att ändra typografi med de teckensnitt som erbjuds av vår online assistent. Det kommer därför att ha en ganska handduk med en huva anpassad, födelsen av en populär gåva för unga mödrar.

Vi hanterar identisk återgivning av din komposition. De färger och kontraster kommer att lysas av vår färgsublimeringsteknik som genomsyrar pigmenten direkt i materialet. Att hålla i tid garanteras trots maskintvättar.

Personliga baby handduk är en perfekt födelsegåva för ett barn, förutom moderskaps outfit, eller bara för att tillfredsställa med anledning av en födelsedag eller jul. Den nya mamma kommer att uppskatta denna känsliga uppmärksamhet och hålla den personifierade gåvan länge att minnas.

Andra gåvor kategorin "Personliga Barnkläder" kan intressera dig:

Personlig bebis handduk för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.