Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassade tryckta badhandduk broderade med foto eller namn


För ett bröllop, en händelse eller bara för ditt barn, upptäcka vår personliga handduk med en bild av dina nära och kära.
Sortera efter: pris - popularitet

Vad en originell present: en personlig färg och handduk för hela familjen: man, kvinna, barn och även barn!

För en nyfödd, kom till världen under de senaste dagarna och som snart kommer att upptäcka sitt hus, kommer en handduk med hans fotografi och t.ex. födelsedatum göra en personlig gåva för en förlossning, perfekt för nya föräldrar. Detta kommer att bli till stor nytta i detta och ett bestående minne för framtiden.

Att växa upp, kommer ditt barn att vara glada över att ha sin egen personliga handduk med en bild av deras favorit stjärna. För badet blir ett rent nöje, välj den ursprungliga gåvan i samband med återgången till skolan eller för deras födelsedag!

Och för de mer energiska av dem, de kan även vara utrustad med en microfiber handduk, mycket kompakt att glida in i sina ryggsäckar för sin session simning eller fotboll. Med sina vänner, kommer de att vara glada över att se en sport handduk som bär bilden av deras favorit idrottare.

Låt originellt sätt badrum med en personlig handduk

Slutligen för älskare, kommer en uppsättning av 2 handdukar förses med deras namn vara en perfekt personifierad gåva för Alla hjärtans dag, för ett bröllop eller ett rack!

Glöm inte att ta med sommar på din personliga handduk för dig épatiez semester närmar dig. Mycket tjock och bekväm, vår broderade handdukar kan du njuta av solen medan du kopplar av vattnet. Att tillfredsställa en kvinna, välja en av våra modeller sarong textil svamp, perfekt för efter bad eller gå till stranden med vänner.

Du förstått, en personlig handduk för dig själv är en gåva som kan passa både män och kvinnor och alla åldrar, både till jul, en födelsedag eller fars dag! Med vår intuitiva och roliga guiden anpassning, är det mycket lätt att göra din skapelse. Då vår personal tar hand om allt för att göra din perfekt present!

Välj mellan en broderad handduk med en text, ett roligt meddelande eller ett namn och en personlig handduk med en bild av din senaste semester. Du hittar bland våra färg handduk önskad skala från svart till grönt, gult till vitt, du förstår att du är bortskämd för val!

Andra gåvor kategorin "Linne Bath Custom" kan intressera dig:

Personlig handduk för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.