Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skrov och Samsung Galaxy Case S8 personifieras med ditt foto


Gör din Samsung Galaxy S8 enda skal med en anpassningsbar med din bild eller text.
Sortera efter: pris - popularitet

Vänta inte längre att utrusta din Galaxy S8 med en anpassad skal Samsung perfekt, du ägde S8 eller S8 modell Plus. Vi erbjuder ett brett urval av stela plastskal, silikon eller anpassade fall med fullt skydd av smartphone.

Personlig S8 skal kan du njuta av Infinity skärmen på din Samsung smartphone. Det klipps lätt att skydda den bakre delen av telefonen när du sätter den eller vid fall. Dess olika öppningar ger dig full tillgång till alla knappar och TAP-anslutningar i telefonen. Du kan också njuta av dess 12 MP kamera Dual Pixel att ta vackra bilder utan att behöva ta bort det skyddande skalet.

Oavsett om du har valt mer S8 eller S8, kommer du att ha samma val när det gäller egna tillbehör till din Samsung smartphone. Gravissimo är ledande inom personlig gåva och garanterar kvalitetsprodukter med skriva ut dina bilder i hög upplösning.

Skapa en anpassad skal Samsung Galaxy S8

Välj att erbjuda en bild skrov Galaxy S8 till en vän, flicka eller pojke eller en familjemedlem, som din pappa eller din storebror. Markera bilden som har en preferens, dess senaste offentliggörandet Facebook eller en familj foto, infoga en bildtext, en text eller ett personligt meddelande, och inom stunder skapar du en personligt anpassat skal för honom.

Innan dess måste du välja bildskalmodell eller anpassade så att du vill ha. En mjuk eller hård kant efter snäckor, finns i svart eller vitt, och textil och syntet läder fall för Samsung bilder som kommer att täcka både fram än baksidan av din mobiltelefon.

När din beställning är klar med din anpassning, kommer det bara validera och vänta ett par dagar för att ta emot din personliga Galaxy S8 skal med foto och text. Vare sig själv, för att skydda originellt sätt din nya smartphone, eller att erbjuda den älskade eller en nära denna idé personlig gåva är ett måste för (själv) för att tillfredsställa en rimlig budget! Tänk på det till nästa jul, en födelsedag eller för fars dag. Och var försiktig innan du bekräftar din beställning, se till att du har valt ett skal modell som motsvarar din telefon (S8 eller S8 More)

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy S8 beställnings- fall för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.