Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skrov och Samsung Galaxy S7 beställnings- fallet med ditt foto


Gör din ursprungliga Samsung Galaxy S7 med en anpassad skal med ditt foto eller bild.
Sortera efter: pris - popularitet

Galaxy Galaxy S7 eller S7 Edge förtjänar det bästa och optimalt skydd för att hålla den i nyskick så länge som möjligt. Upptäck vårt breda utbud av omslag och fodral för Samsung Galaxy S7 och S7 Edge. Dessa två nya varumärket smartphones koreanska överraskning med sina konstruktioner (krökt kant för Edge S7) och deras unika egenskaper. Om du hade chansen att förvärva en av dessa modeller i Galaxy S sortimentet, upptäcka vår samling av målen och Skins att anpassa.

Personlig Galaxy S7 skal kommer i två färger (svart och vitt), men också i flera utföranden (plast eller silikon). På dessa modeller, kan du skapa en unik och originell förses med dina egna bilder, men också text eller symbol. Upptäck en Galaxy S7 fall också kan du skydda skärmen på din Samsung smartphone. Anpassning här utföras på framsidan av ärendet. Öppningar kan du ladda din mobiltelefon genom att hålla fodralet stängt.

En anpassad Galaxy S7 och S7 Edge skal för optimalt skydd

För din Galaxy S7 Edge, upptäcka mönster anpassningsbara skal passar perfekt till de krökta kanterna av denna smartphone förra generationen. Göra valet av anpassning till din nya bärbara skal! Du kommer att vara den enda med en sådan skal. Ett originellt sätt att göra den unik mobiltelefon och erkänna lätt, med ett ögonkast.

Samsung Galaxy skal anpassas till kant S7 eller S7 är en idé som kommer att förföra dig med sin låga priset och mycket praktiskt. Knappt uppackad, personlig gåva som kommer att visas på Samsung Galaxy nära dig. Din mamma, din man eller din bästa vän kanske inte uppskattar denna ursprungliga närvarande du skapat speciellt för dem, hitta bilden som kommer att flyga och som även kommer att skapa en speciell känsla.

Du väljer hölster bilden med skyddande lock på skärmen eller anpassade skal Samsung, gör att välja en användbar och personlig present till dem du älskar.

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy S7 beställnings- fall för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.