Skrov och Samsung Galaxy S6 förses med ditt foto
Gör din unika Samsung Galaxy S6 med en anpassad skal med ditt foto eller text.
Sortera efter: pris - popularitet
145,80 Kr
- 30 röster
10 kommentarer
127,46 Kr
- 13 röster
1 kommentar
127,46 Kr
- 22 röster
3 kommentarer

Anhängare av Samsungs varumärke, är du alltid den första att få den senaste modellen vid varje utgång! Vare sig du väljer Samsung Galaxy S6 och S6 Edge med sin böjda yta, hittar du ett stort urval av omslag och fall att skräddarsy med dina personliga bilder för detta intervall av telefon. Unna dig en anpassad skal Galaxy S6 och effektivt skydda din smartphone.

Välj ett skal extra stark plast eller mjuk silikonkant för att undvika repor och mindre påverkan i det dagliga livet som skulle förstöra för snabbt din mobiltelefon. Dessa produkter tillverkades för att möta finhet av Galaxy S6, utan att lägga vikt och samtidigt skydda den ordentligt.

Via en online författarverktyg, tänka sig en enda anpassning, roligt eller ovanligt! Logotyp, foto av en kändis eller din fästmö, semester souvenir eller landskap som gör att du drömmer, ta tid att hitta rätt idé och sedan skapa din egen skal Galaxy S6 lätt och snabbt.

Ge dina vänner ett personligt omslag för Samsung Galaxy S6!

Anpassning, eftersom leveransen är gratis och ger dig möjlighet att lägga till så många bilder som du vill men också text, ett meddelande, ett namn eller en kärleksförklaring! Välj teckensnitt från flera olika stilar och tillämpa den färgen på ditt val. När detta sker, kommer det att göra mer än du beundrar resultatet och bekräfta för att snabbt få din nya anpassade skyddsfodral!

Konstläder och textil, kommer ärendet täcka hela telefonen och du kommer också att skydda skärmen på din Galaxy S6 och S6 Edge. Inuti kommer din smartphone klippas på en extra kraftig plastskal som kommer att erbjuda god motståndskraft och tillgång till alla funktioner och tas från din smartphone.

Ett fall för att skydda sin mobiltelefon, här är också en idé som kommer att glädja alla! Alla (eller nästan) har en telefon idag. Denna billiga personlig gåva kommer att vara en idé att tillfredsställa både ungdomar och din man eller din syster som kommer att vara glada över att beundra varje dag bilden av hans barn! Tänk på det för nästa födelsedag eller mors dag och göra nöjd med en liten budget

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy S6 anpassade skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.