Anpassade skal och Samsung Galaxy S4 Case foto
Gör din enda Samsung Galaxy S4 med ett mål eller en anpassningsbar skal med en bild eller text. Lägg till ett foto av din familj på din telefon.
Sortera efter: pris - popularitet

Vill du visa upp din Samsung Galaxy S4? Erbjuda honom en anpassad Galaxy S4 skal eller om du har anpassat med en av dina skapelser, ett meddelande, en bild ... och skydda den samtidigt. Här är en gåva för fostrar dag!

Besök vår online-konfigurator särskilt utformade för att låta dig en mängd olika anpassningar och instruktioner. Lägga till en bild, en personlig foto, en logotyp, en symbol, ett meddelande.

Spela med din fantasi och konstnärliga filter för att skapa en anpassad skal Samsung Galaxy S4

Reproduktion av din skapande sker genom sublimering av färger på aluminium bakplattan täckt med en vit lack i fallet med ett skal. Detta sublima teknisk färger, ljusstyrka och kontrast din fotogåva med en optimal kvalitet och enastående.

Extra stark plast för maximalt skydd, dessa tillbehör passar perfekt formen på Galaxy S4 ger tillträde till alla uttag (ljud, laddare) och obehindrat kontakter.

En unik personlig skydd i sitt slag

Med vår semi-industriell produktion, dessa fall för Samsung Galaxy S4 är också anpassnings perfekt företagspresenter för din verksamhet. Känn dig fri att sätta din logotyp för att sticka ut från dina konkurrenter.

Utnyttja nu av en Galaxy S4 skal anpassade billig och original för en födelsedag, fars dag eller bara till jul. Detta kommer säkerligen att känna och behaga dina nära och kära.

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy S4 Custom skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.