Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Skrov och Samsung Galaxy S3 fall anpassas med ditt foto


Lägg till lite originalitet till din Samsung Galaxy S3 med en anpassningsbar skal eller ett unikt och origin fall att hålla bra minnen från dig.
Sortera efter: pris - popularitet

Ut ur anonymiteten och ge din Samsung Galaxy S3 en stil som ingen annan kommer genom att anpassa ditt skal eller din skyddsfodral! En personlig gåva för alla tillfällen!

För detta inget enklare, välj din modell bland olika färger och material sedan ladda upp dina bästa fotominnen, ett porträtt av en älskad, din favorit illustration. Förvara den i dess naturliga färger eller låt dig vägledas av vår online guiden för att lägga till ett konstnärligt filter för ännu mer effekt och om du föredrar att skriva ett personligt meddelande, kom ihåg att välja det teckensnitt som kommer att lyfta din text .

En idé för entreprenörer: gör din Galaxy S3 skrovet personlig reklam medium genom att fästa din logotyp och kontaktuppgifter och låt dig när du dégainerez din smarta mobil.

En Samsung Galaxy S3 Extra robust skrov förses med din favoritbild

Från vår sida skall vi återge din skapelse troget till de ursprungliga färgerna på grund av sublimering av aluminium bakstycke täckt med en vit lack till exempel i Deluxe version. Denna teknik ingjuter färg i massan, hålla intakt ljusstyrka och kontrast på dina foton med en optimal varaktighet och makalös tid.

Gör din Galaxy S3 med en enda anpassad skal

Detta Galaxy S3 skrov anpassade extra stark plast inte bara en modeaccessoar, skyddar telefonen samtidigt som perfekt anpassade till Samsung Galaxy S3 funktioner ger tillgång till alla funktioner, och tas kontakter utan något obehag.

En ursprungliga idén om ett foto gåva, både trender och användbar till mycket attraktiva priser för en födelsedag, fars dag eller bara till jul. Detta kommer säkerligen att känna och behaga dina nära och kära.

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy S3 beställnings- fall för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.