Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Samsung Galaxy Note 7 skal Personlig med ditt foto


Anpassa din Samsung Galaxy Note 7 skrov med dina bilder och personliga meddelanden. Att erbjuda eller för nöjes skull. Extra fast skrov, olika färger.
Sortera efter: pris - popularitet

Du hittar att alla Galaxy Note 7 är likadana, så tveka inte att få en bild skal som du kan anpassa efter din smak och ditt humör. Du får självklart ur partiet och vara stolta över att äntligen ha en telefon som ser ut som du, samtidigt skydda och undvika det förstör alltför snabbt.

En anpassad skal som skyddar din Galaxy Note 7

Välj Foto Samsung modell skrov som du föredrar och börja anpassa på ett ögonblick! Kombinera nytta och originalitet med denna extra stark plast anpassade skal som skyddar din Galaxy Note 7 små vardagliga bekymmer såsom stötar, fall eller repor. Praktiska och estetiska, är denna sed skal klippas så att du kan komma åt lätt som möjligt funktioner i din smartphone (USB, hörlurar ...).

Kom ihåg att skräddarsy denna anpassade skal Not 7 med en av dina bästa bilder, en logotyp du är förtjust eller med en text eller ett namn. Vår online guiden guidar dig när du köper Samsung skyddande tillbehöret.

Erbjuda en anpassad skal och markera en händelse.

Gör ett plask genom att erbjuda ett original och unik skyddskåpa för födelsedag din son! Han är beroende av fotboll och sedan gå vidare och skapa ett skal Not 7 förses med logotypen för hans favorit fotbollsklubb! Det ut från mängden med en autentisk och trendiga smartphone som liknar det.

Mors dag närmar sig och du vill ge en gåva så lite okonventionellt för din mamma! Överväga att erbjuda henne en vacker skal bild består av ett familjefoto med ett meddelande! Hon kommer gärna att ge honom en blick som liknar sin smartphone.

Gör en personifierad gåva till låga priser och markera ett tillfälle med en present som säkert kommer att vara ovärderlig genom anpassning du har gjort det.

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy Note 7 anpassade skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.