Samsung Galaxy Note Case 5 Personlig med ditt foto
Anpassa din skal not 5 för att göra telefonen unik. Skriv ut dina foton i HD. Extra fast skrov.
Sortera efter: pris - popularitet

Anpassa din Samsung Galaxy Note 5 samtidigt skydda och bevara liknande ny längre, tack vare en ganska skal personifieras med ditt foto. Flera modeller finns tillgängliga för dig att hitta den färg och finish du vill. Unna dig snabbt en beställnings- fall för Samsung Galaxy Note 5!

De lyckliga ägarna av denna smartphone från Samsung varumärket kommer att uppskatta kvaliteten på dessa skal bilder som kan klippt enkelt på baksidan av telefonen kommer att skydda hörnen på telefonen, bakom skärmen, men även i händelse av hösten. Med deras exakta finish, kan du fortfarande komma kämpar smartphone och knappar utan att ta bort det skyddande skalet.

I extra stark plast eller silikon, kan de olika föreslagna modellerna alla förses med ett foto av ditt val som kommer att skrivas ut i hög upplösning på baksidan av skrovet.

Erbjuda ett personligt omslag för Samsung Galaxy Note 5!

Välj detta personlig gåva att tillfredsställa din pojkvän eller din bror! Vare sig det gäller ett speciellt tillfälle som en födelsedag, Alla hjärtans dag eller jul, eller bara för att överraska honom, denna lilla gåva kommer alltid att vara ett pris för att flyga! Bekvämt och billigt, är anpassade skal tanken gåva trenden för tillfället.

Anpassning är gratis och genom vår online-verktyg kan du lägga till en eller flera bilder och en text eller datum. Din anpassade fall för Samsung Galaxy Note 5 kan anpassas för att passa! Ritning barn, familj foto eller vykort, allt är möjligt med Gravissimo.

Njut av gratis leverans inom 7 dagar, så inga överraskningar i kassan! Det pris som visas matchar totala du betalar. För sent eller om du behöver få din beställning snabbare, erbjuder vi också snabbare leveransalternativ (extra avgift), 3 dagar eller inom 24 timmar.

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy Note 5 anpassade skal för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.