Samsung Galaxy Note 4 Case Personifierat med ditt foto
Anpassa din Samsung Galaxy Note 4 med dina egna bilder för att skapa en unik och originell skrovet.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter

Nyligen köpte en Galaxy Note 4? Skydda din nya smartphone med en extra stark plastskal för dig som också medföljer länge som möjligt! Liksom många, kan du inte göra utan din mobiltelefon. Att surfa på Internet, spela under timmars resa, läsa den senaste informationen, kolla Facebook eller helt enkelt ringa dina vänner, du aldrig lämna din smartphone!

Bland vårt sortiment av originalföremål, välja den anpassade skal för Galaxy Note 4 för dig! Finns i olika färger och i synnerhet för att skräddarsy med ditt egna meddelande och hon kommer att klä upp din telefon med elegans och originalitet. Med vår guiden lägg till dina bilder, beskära dem om det behövs, sätt en effekt och ha kul att föreställa sig en fin present till din bild! Den enda begränsningen för din skapelse kommer att vara din fantasi. Så gå vidare och komma igång lämnar utrymme för din konstnärliga själ!

Klä upp din Galaxy Note 4 med en anpassad skal för att ge det en unik stil och trendiga!

Här är en personlig gåva idé som också kommer att glädja dina nära och kära. För födelsedag din son, erbjuder en svart modell med en bild av hans bästa vänner eller illustration av hans favoritsport. Snart Alla hjärtans dag? Din kompis kommer att förtrollas av denna underbara gåva som du kan dra lite Jag älskar dig som kommer att beröra hjärtat. När det gäller din mamma, en vacker bild av hennes barn som skrivs ut på en anpassad skal ge honom ett leende hela dagen. För mors dag eller jul, kommer det att fyllas av detta symboliskt datum.

nu handlar, är mer sannolikt än någonsin anpassning av föremål. Du också, duka och skapa en anpassad täckning för Galaxy Note 4! Denna senaste mobiltelefon är redan i händerna på alla dina vänner, man, kvinna, pojke eller flicka, så gör deras glädje genom att erbjuda denna punkt som kombinerar praktisk och estetiskt.

Andra gåvor "beställnings samsung" kategori kan intressera dig:

Samsung Galaxy Note 4 Case Custom för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.