Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Samsung Galaxy Note skrov och Custom tryckt med foto


Hitta vår anpassade samsung med ett foto och meddelande att hålla ett minne av dina nära och kära med dig.

beställnings samsung : populära

Om du äger en smartphone eller en Samsung tablett och du vill skydda med stil och effektivitet, är denna klass för dig! Gravissimo erbjuder att hitta en anpassad skal Samsung att ge hög kvalitet design och ursprungliga utseendet på dina enheter.

Välj bland våra skrov de som matchar din Samsung smarttelefonmodell Galaxy S, Galaxy Y, Galaxy Ace, S2, S3, S4 och S5, Galaxy Note eller Galaxy Tab och ett färgval erbjuder vi svart, vit, klar, rosa eller glans eller matt metall. Skapa en personifierad gåva på några sekunder!

Tillverkad med extra stark plast för att effektivt skydda dina enheter från vardagens skador, är dessa tillbehör som utformats speciellt för att passa de specifika egenskaperna hos Samsung varumärke apparater. De klipps mycket enkelt och varje spår är mot kontakterna och knappar för full tillgång till alla funktioner.

Samsung anpassade high-end skal

Deluxe intervall i sin tur har fördelen av att ha en bakplatta customizable borttagbara aluminium. Den idealiska lösningen för att ändra anpassning utan att ändra skrov.

För att anpassa ditt skal, inget enklare, kommer vår online guiden hjälper dig att hitta den ursprungliga stilen som du vill ge den. Ladda upp din bästa fotografi i färg, en kliché som påminner dig om goda minnen, ett porträtt av en älskad, en illustration eller fetisch, för entreprenörer, företagets logotyp i ett urval marknadsföring objektet och välj sedan konstnärlig effekt för ännu mer originalitet. Du kan också skriva ett meddelande, engagemang och välj från våra typsnitt.

Vår sublime färgåtergivning teknik ger resultat ser bra ut och hög kvalitet. Färgen impregnering i massan ger en hög hållfasthet, ingen färg bleknade med tiden, efterlevnad av färger och kontraster.

Unna smartphone eller surfplatta som ingen har ett föremål som ser ut som du, unika och originella till ett mycket överkomligt pris med dessa tillbehör. Personlig Samsung skalet är en originell gåva som är både snygg och användbar för att erbjuda en födelsedag eller jul.

Andra gåvor kategorin "Telefon OCH Tablet beställnings- fall" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.