Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personliga gåvor Idéer för vardagsrummet i ditt hus


Alla våra objekt av personligt dekorationer för showen kommer att medföra mer till atmosfären i ditt hem de kommer att lägga originalitet att misslyckas.

Ge en personlig touch till rum med en unik inredning för att göra det själv ditt vardagsrum! För en förändring av målningen på väggen, lägga till en klocka på din bästa bild och göra en ny själ till ditt vardagsrum. Ett brett urval av prydnadsföremål anpassade väntar! Att erbjuda som en gåva för mors dag till exempel!

Trä, med eller utan markering timmar, våra klockor landa på ett skrivbord eller hänga på väggen i datorn. Välj fyrkantiga, runda eller rektangel som passar eller passar dig bäst för ditt foto och låt oss guida dig genom vår online assistent för att flytta och lägga till mer originalitet, en konstfilter.

Vila regnig eftermiddag ... Skicka till familjen att komma runt bordet för att rekonstruera ett pussel och överraska dem och när de upptäcker en bild som kommer att påminna dem om goda minnen. Förvåning garanterat!

Dekorativa objekt för vardagsrummet för att personifiera med ett foto eller ett meddelande

Välj bland klassiska former och olika pussel storlekar (4 till 280 stycken) som bäst passar med stillbilden du vill fånga. För speciella tillfällen, pussel "Merry Christmas" och "Happy Birthday" kommer att vara den vackraste effekt, medan en kärleksförklaring på pusslet "Jag älskar dig" överraska din älskling (e). Välj personlig gåva som ser bra ut!

Dina foton kommer att förstoras med vår färgsublimeringsteknik i vilka impregneringen av pigmenten sker direkt i materialet under en period i tid och göra ljus och kontraster oöverträffad ..

Unika personliga presenter att ge fans av pussel eller en julklapp, en födelsedag, en händelse fira. Anpassade prydnadsföremål, originella och billiga att lägga stil till ditt hem.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava Hem & Livsstil" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.