Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Personliga Presenter för badrummet bild


Våra egna objekt kan erövra ditt badrum, lägga till ett funktionellt verktyg med ett foto av dina nära och kära.

Badrummet är ett nödvändigt steg tre gånger om dagen åtminstone gör detta tre skäl för att göra detta den finaste platsen möjligt! Vi föreslår att du gör din dekoration original och användbart sätt med egna objekt för badrummet.

Du är föräldrar till en stor familj? Morgonen är den som kommer att ta tandborsten på den andra? Välj en tandborsthållare för vart och ett av dem för att få det sorteras och anpassa dem med deras mest vacker färg porträtt. Mer sannolikt att blanda sin verksamhet, garanterat lugn inkomster i badrummet.

Produkter och tillbehör för badrummet att skräddarsy

I en annan, upptäcka våra necessärer och makeup kit. Om du är en skönhet professionell, kan du dekorera dessa kit med företagets logotyp och reklambudskap. Vad överraska din klient (s) från din professionalism och originalitet! Detta kommer också att vara en gåva för kvinna, för alla "skönhet missbrukare" som kommer varje dag vara vacker med denna unika gåva!

Att anpassa dina tillbehör, inget mer enkel: hämta ditt foto, och flytta den ännu mer originalitet välja en konst filter bland de som erbjuds av vår online assistent. Vi återger troget din bild med dess färger, ljusstyrka, kontrast till vår färgsublimeringsteknik. Denna tryckmetod är att dra pigmenten i materialet för en oklanderlig.

En idé är både original för ditt badrum och användbar för freds syskon, en unik fotogåva och billig erbjudande till jul eller en födelsedag. Gå vidare och välja en egen objekt för badrummet!

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava Hem & Livsstil" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.