Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Axelväska med anpassad tryckt eller broderade Foto


Söker unika och originella påsar. Anpassa som du vill med ditt foto på tyget!
Sortera efter: pris - popularitet

Med Gravissimo kan du äntligen skapa din egen påsenhet. För att göra ett foto gåva, originell och unik, det finns inget enklare att använda vår anpassning guiden snabbt och effektivt.

Flera axelväska modeller finns tillgängliga: olika färger, i stående eller liggande format, har du ett brett utbud som passar din smak eller dina nära och kära. En perfekt present för både kvinnor och män, men även för tonåringar, flicka eller pojke!

Erbjuda en unik beställnings- fotoväska

A Christmas eller fars dag, ge en gåva väska röd eller svart bild med foto av din senaste semester och ett meddelande eller ett namn. Detta kommer säkerligen att påverka hjärtat! För en födelsedag eller mors dag, till beige axelremsväska förföra skräddarsy för att din mamma eller din fru. Med ett porträtt av hennes barn eller barn och en redogörelse för sina egna, kommer hon gärna gå varje dag med denna nya väska!

Och för yngre flickor och pojkar, som går in college eller gymnasiet och vill överge den traditionella portfölj eller ryggsäck personlig, här är en ny typ av moderna och plånbok som gör det möjligt för dem att visa sin stil genom att skapa och anpassa unik märkning, i sin image. Således, med denna personifierad gåva för det nya skolåret, blir det (nästan) gärna gå till skolan varje dag!

Skapa en egen affärsgåva med en personlig väska

Du kan också skapa en egen väska för promotion gåva eller företagspresent. I själva verket, bland de reklamartiklar som erbjuds av Gravissimo kommer personlig väska kan du stolt visa ditt företags logotyp på en axelväska bärs av dina anställda. Han bestämmer sig för att använda dator axelväska eller handväska, män och kvinnor kommer att uppskatta den moderna stilen i denna anpassat objekt. Du kan också följa din väska reklam en anpassad skal, en reklampenna, en kamera eller en PR-mugg musmatta för att representera färgerna i företag på de mest originella reklamprodukter som varje andra.

Vänta inte, välj väska stil i ditt val och ge fritt utlopp för din fantasi genom att lägga till bilder, symboler, texter för att skapa en anpassad väska, unika och originella! Våra personliga gåvor görs i Frankrike i våra verkstäder. Detta säkerställer både kvalitet tillverkning och förmågan att levereras snabbt, på rekordtid (24h).

Och om du är intresserad av vårt utbud av skräddarsydda påsar, också upptäcka våra väskor, påsar eller gym väska som gör att du kan skapa en företagskultur gåva samling på temat resväskor med reklam.

Andra gåvor kategorin "anpassad Pase" kan intressera dig:

Anpassad påse för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.