Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Tillbaka Skräddarsydda tryckta tygpåse broderade med ditt foto


Letar efter personligt ryggsäckar. Skapa som du vill med ditt foto och ett meddelande på tyget!
Sortera efter: pris - popularitet

Äventyrare, resenär eller unga äventyrare, hitta anpassade ryggsäck som passar dig och anpassa den för att passa med bilder, symboler eller text!

Här är en idé för barn, om du vill gå till poolen, i skolan eller fotboll, är barn ryggsäck alltid bra! Så när det kan anpassas med bilden av sin idol eller en bild med sina bästa vänner, blir det både en användbar och lekfull objekt. En stor personlig gåva för en födelsedag eller till jul Och för det nya skolåret, kommer din son är stolt att ha sin nya skolväska anpassas med sin favorit superhjälte! Välj henne ett dagis ryggsäck där han kan glida sin filt, napp och smak. Vi erbjuder modeller för att personifiera med ett foto eller med text broderi vars remmar är justerbara så att den kan anpassas till valfri storlek.

Erbjuder personlig pärm med en fin bild för ditt barn

Och om du fruktar att han förlorat sin nya ryggsäck registrera sitt namn på det, så att du är säker på att han inte gå vilse. Du kan också lägga till litet ditt telefonnummer, som den person som hittar den förlorade väska med ditt barn kan gå mycket lätt.

försöker också personliga ryggsäckar för vuxna. För män första, som kan utrustas med en påse på sin vandring eller sin träning eller bara för att studera eller arbeta! Den främre delen kan skrivas ut med bilder eller meddelande kommer ryggsäcken vara unikt och originellt. En perfekt present till fars dag till exempel!

Den anpassade väska kan också användas i flygtrafiken till exempel, kommer han inte gå i lastrummet, och det kan användas som en resa ryggsäck att sätta allt du behöver i det! Alla modeller har skummat axelband för komfort när du bär väskan på dina axlar.

Kvinnor är inte kvar med ryggsäckar mer feminina som kombinerar praktisk och estetiskt. En personlig gåva kvinna med ett fotografi av barn och en kärleksförklaring till mors dag: detta kommer att göra en glad! Det finns också en liten tillbaka i jeans väska som tillåter mer vacker att använda för att placera sina toalettartiklar, portfölj och allt som behövs för en shoppingrunda! Om du gillar shopping vi erbjuda andra typer av väskor, påsar, speciellt utformad för att gå och handla.

Vårt ideal väska kamouflage för tonåringar kan användas som sportväska för sina idrottslektioner och innehåller deras sportkläder. Vet att påsen är ett modernt tillbehör och mycket populär på lekplatsen! Och för studenter rekommenderar vi plånböcker bärs över axeln med sin justerbar rem beroende på storlek.

har alltid en egen ryggsäck, originell och full av minnen

Dessa objekt bilder billigt anpassas med hjälp av en teknik som kallas sublimering. Detta säkerställer hålls i makalös väder och en mycket hög utskriftskvalitet. Din nuvarande kommer att användas i de svåraste förhållanden kommer personalisering förblir oskadd. Överraskande och överraska dina nära och kära med en personlig ryggsäck och kvalitet.

Efter att ha valt ryggsäcken från det område som vi erbjuder, låt fantasin guida dig! Vår online designverktyg kommer att hjälpa dig att bygga barnets axelväska eller ryggsäck! Ett foto som nära ditt hjärta, och sedan gå vidare och skjut in det i facket för detta ändamål! För dem som älskar originalitet, skriva lite humoristiska meddelanden, lägga till en logotyp eller bild av din favorit basket klubb som kommer att följa dig hela dina resor!

Här är en originell idé: personlig väska, unik och praktisk som behövs alltid och imponera din familj, vänner och kollegor under alla utflykter!

Andra gåvor kategorin "anpassad Pase" kan intressera dig:

Personliga Ryggsäckar för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.