Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Range Custom Pen med foto för kontor eller sjuksköterska


Förvandla din dator värde med våra pennor och våra led potten personifierade pennor med ett foto och en trevlig meddelande.
Sortera efter: pris - popularitet

Oförglömliga, flytta eller helt enkelt humoristiskt, fotografier av dina nära och kära kommer ihåg dina goda minnen med en rad personliga pennor. Kan delta i dekorera ett hem eller på ett professionellt sammanhang, dessa objekt bevilja subtilt till varje interiör inredda med omsorg och smak. Formad keramik eller mahogny, är dessa produkter förstärks av fotografier och intryck du väljer. Bitarna kan även personliga gåvor som du skulle ge dina nära och kära. Värdet av dessa objekt är bosatta i deras allmängiltighet. Vare sig det gäller en man, kvinna, barn, morföräldrar eller som en del av kontorssouvenirer, dessa objekt är till nytta för alla och på alla gånger. Vi erbjuder flera olika modeller för alla att hitta en som matchar det.

En rad personliga pennor kommer att pryda ditt kontor eller ditt barn för en touch av unika och originella dekoration

Vår kruka personliga pennor med ett foto eller en ritning är främst avsedd för barn. Med Gravissimo kan ditt barns skolmaterial blir unik, till glädje för dina älsklingar. Kreativitet kan endast uttryckas med ett sådant föremål. Tillsätt senaste ritning av ditt barn på detta objekt som endast kommer att uppmuntra dem att utföra många nya konstruktioner.

Den keramiska modellen fyrsitsig är användbar och replikeras i många ställen: på kontoret eller på en möbelmässa är en perfekt gåva som du kan ge för alla tillfällen. Slutligen leden personligt penna i mörk mahogny tre platser, för att rymma upp till sex pennor är anpassningsbar på framsidan med en keramiska plattor.

På alla dessa föremål, kvalitet och expertis Gravissimo är på jobbet. Vi garanterar en hög definition utskrift som uppfyller färgen på ditt foto eller din ritning.

För varje händelse en känsla för varje familjemedlem en present, jul, födelsedag, bröllop, födelse, morföräldrar, barn ... Gravissimo du i de stora händelserna i ditt liv

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för Office" kan intressera dig:

Intervallet Custom pennor för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.