Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Plånböcker & Custom valuta med din bild + text


Anpassa våra portföljer med ett foto och ett meddelande. Singel, dubbel, faux kock eller handväska ...
Sortera efter: pris - popularitet

Om du är nostalgisk för de gamla portföljer av 70-talet när man kunde dra ett foto bakom plastlocket, kan du vara glada att kunna erbjuda dig en personlig portfölj med ett foto! En stor gåva idé! Små lädervaror är användbar även för en man än en kvinna och därför en personlig gåva som original som praktiskt. Våra olika modeller kan du placera ett identitetskort och kreditkort, och dina mynt i spåren med dragkedja. Den största modellen kan också använda checkhäfte dörr utöver dörr karta, mycket perfekt för en kvinna gåva trend!

Gör din unika portfölj genom att skräddarsy den med ett personligt foto

Så du kan lagra dina personliga papper, bankkort och transportbiljetter men också dina delar och originellt sätt biljetter, har vi valt en portfölj av alternativ för män och liten handväska eller plånbok för att skräddarsy, som gjorts i materialkvalitet och hållbar över tid, olika rektangulära, fyrkantiga, runda eller hjärta och finns i olika färger.

Du nu ladda upp dina bästa fotominnen, ett porträtt av en älskad, din fyrbenta eller kliché av en viktig händelse i ditt liv, äktenskap, resor ... Låt fantasin och skapa föremål av läder mannen eller kvinnan i dina önskningar. För extra effekt, spela med konstnärliga filter som erbjuds av vår online-konfigurator och lägga till ett personligt meddelande eller ett namn för att göra din plånbok läder eller tyg en personlig gåva mer originellt.

För din mamma, beställa en axelväska jeans matchar portfölj även kvinnan i jeans! Våra olika modeller av handväskor, plånbok, ryggsäck eller totoshopping bag hjälper dig att ge en uppsättning helt anpassade fotohandväskor. En fin touch för mors dag eller en födelsedag.

Erbjuder personlig plånbok eller handväska till jul bild

Vi återger identiskt din customization, vår färgsublimeringsteknik kommer att belysa de kontraster, ljus och pigment inbäddade i materialet kommer att säkerställa en perfekt passform i tid.

En gåva för barn, man eller kvinna mycket original och mycket attraktivt pris, perfekt för en födelsedag, mors dag eller fader, en jul ... Anpassnings Portfolio är ett foto gåva som kommer att följa dig överallt och påminna dig din bästa stunder när du lämnar den i handväskan. Känn dig fri att skapa en samling av föremål originalbilderna befälhavare personifierade också handväska, bord bild eller en beställnings- t-skjorta, en bild nyckelring eller en personlig mugg.

Andra gåvor kategorin "Kläder Anpassade kläder" kan intressera dig:

Anpassad portfölj för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.