Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassad väska dörr och hänga handväska Foto


Häng väskan var som helst med våra vikdörrar anpassade med en bild. Ett original juvel riktigt billigt för en unik gåva.
Sortera efter: pris - popularitet

Man vet aldrig var att sätta handväskan när du går ut? Du tycker inte om att nypa den mellan fötterna på marken eller du tycker att det är besvärligt på sätet bredvid dig? Tänk på en dörr personlig väska, en praktisk modeaccessoar och elegant som skräddarsy för att passa dina behov och din stil för ännu mer originalitet. Att erbjuda en kvinna som en födelsedag eller jul.

Handväskan hållaren är en modeaccessoar och trend som snart kommer att bli avgörande när du prova det! Först, betyder inte ske. Detta hopfällbar väska dörr rullar upp på ett mycket trevligt sätt runt medaljongen och med i en ficka för att ta med överallt. Det är mycket solid, stål, magnetiserade, kommer den att stödja en kvinna påsen tills 6kgs och dess olika former är väldigt feminin. Hans krok och gör att du kan stänga av eller hänga din egen väska också, på ett bord och undvika nedsmutsning läggnings marken!

Gör din ursprungliga påse med en anpassad väska dörr

Den anpassar sig till alla stilar, modern eller klassisk, flickaktigt eller chic, ger du din handväska hänger det utseende du vill genom personalisering. Välj mönster, illustration, foto du föredrar eller logotypen för ditt företag i en marknadsföring och PR-verktyg för val och om du känner själ (e) konst, tillämpa en av våra filter finns i vår online-konfigurator.

Denna lilla gåva är idealisk för små budgetar eller för att markera andarna med lite uppmärksamhet för att skräddarsy. Du kan skapa en uppsättning av små läder varor Order även personlig handväska, en plånbok ficka eller en väska eller kasse reklam bild.

Erbjuda ett öga original handväska med en bild

Din personalisering kommer att ske genom färgsublimering, en process som genomsyrar bläcket i materialet garanterar en längre livslängd tid och exakt färgåtergivning, kontrast och belysning.

En billig gåva att erbjuda i olika versioner för att gå med alla dina väskor, eller att erbjuda kvinnan du älskar en gåva för Alla hjärtans dag eller en födelsedag. Den anpassade väska dörren till sig själv är en unik och originaltillbehör som snabbt blir oumbärlig. Bläddra vårt sortiment av gåvor och hitta bland våra personliga gåvor som kommer att flyga med din mamma eller din fru.

Andra gåvor kategorin "anpassad Pase" kan intressera dig:

Dörr personlig påse för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.