Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Anpassad dörr vägg päls barn med foto och namn


Betala på en personlig klädhängare med ett foto och ett meddelande. En originell idé för rummet av dina barn eller barnet.
Sortera efter: pris - popularitet

Vänligen ett barn är inte alltid lätt! Letar du efter en praktisk och originell present? Du är på rätt plats, gå för en Gravissimo nyhet! Anpassnings barn klädhängare, ett barn dekorativa tillbehör som kommer att tilltala det största antalet.

Du är inbjuden till inflyttnings av ett par vänner med ett litet barn och du vill inte komma tomhänt? Gå till öva kul med denna personifierade klädhängare för barn! Denna lilla flicka eller pojke kommer gärna att ordna sin jacka och ryggsäck när han kommer hem från skolan, på väggen klädhängare i hans avbild. Och föräldrar kommer att vara glada att se sina barn få autonomi arrangera sin egen verksamhet som en stor!

Det är nästan årsdagen av ditt barnbarn och du letar efter en present som kommer att göra det så mycket roligt som sina föräldrar, väljer foto dörren klädhängare med färg och form.

Det är också en perfekt personlig gåva för att sätta en ny väggdekoration nyckeln i ditt barns rum. Häng det på dörren eller på en vägg på en höjd lämplig för storleken på ditt barn och njuta av din nya dekoration idé! Ett original och färgstarka anteckning i sina barns rum dekoration. Den färgglada krokar denna krok barn kommer att förföra din lilla ett omedelbart!

Personifiera denna klädhängare enligt smak av ditt barn!

För ditt barn att vara nöjd med sin gåva, välja den modell som passar honom bäst från vårt sortiment av personlig klädhängare. Vi erbjuder teman barn krokar: Puh tema och kanin, men också de för flickor (rosa katt) och de för pojkar (giraff) med olika krokar för varje. Klädkrokar i form av katter, blommor och runda som kommer att medföra ännu mer unik touch till din skapelse! Och vi erbjuder även barn Klädhängare kan göra med ett foto och / eller text.

Nu när du har gjort ditt val, du skräddarsy dekorativa föremål för ditt barn. Vår online guide hjälper dig när du gör din personliga gåva! Om du har valt temat barn klädhängare, har du en plats reserverad för foto av ditt val (ett litet moln till höger). Om du har valt en klädhängare foto, släppa loss din fantasi och skaffa dig en av de bästa bilderna av ditt barn, ett porträtt av hans favoritstjärna eller bara deras förnamn följt av ett meddelande! Var säker på att din son eller dotter kommer att vara glada (e) för att lagra kläder när han kommer hem från skolan och hitta ett foto av hans favorit fotbollsklubben eller hans favorit prinsessa på sin personliga klädhängare.

Personliga klädhängare för dekorativa och praktisk present

Rockhängare är en praktisk dekorativa objekt som är nödvändig för ett hem! Du kan hänga på väggen i ditt barns rum, på ytterdörren av hans rum eller direkt i inloppet eller i korridoren på ditt hus. Det är lätt att installera tack vare sin fasta krokar! Gör kul med denna väggdekoration som kommer att glädja unga och gamla! Ge namnet förutom en dörrskylt du kan hänga i ingången till hennes barn rum. Skapa en unik design genom att välja en barnstol, en baby och barnsäng prydnadsföremål som kommer att skapa en originell och full universum av dagdrömma i hennes rum. Du är gravid och slutföra din födelse lista? Lägg till det här barnet på din gåva födslar och komponera en personlig dekoration i rummet av ditt barn, flicka eller pojke.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava huset för" kan intressera dig:

Personlig dörr Mantle för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.