Porte Dokument och högtalare Beställnings- foto
Erbjuda en dörr personlig dokument med ditt eget foto eller logotyp. En original- gåva för kontoret.
Sortera efter: pris - popularitet
nya produkter
118,29 Kr
- 25 röster
7 kommentarer
237,50 Kr
- 11 röster
1 kommentar
182,39 Kr
- 42 röster
2 kommentarer
209,99 Kr
- 96 röster
8 kommentarer
200,82 Kr
- 17 röster
2 kommentarer

Portföljen i modern tid måste vara en anpassningsbar syftemål och eftersom det har blivit oumbärligt verktyg för modell anställd. Läder, plast eller tyg, i Gravissimo, är den här artikeln särskilt ett bra exempel på kreativitet för ett kontor gåva eller en personifierad gåva som man har åtagit sig.

Vi alla objekt som vårt hjärta att ta oss eftersom de erbjöds under särskilda omständigheter: a födelsedag, mors dag eller dagen för Alla hjärtans dag ... Den personliga dokument är faktiskt den typ av "viktig punkt du behöver för ditt kontor, för att kombinera nytta med nöje. För det första är priset överkomligt och för det andra den kan anpassas på nätet, i enlighet med de smaker och önskemål för varje. Med vår online support, upptäcka unika bitar, originalföremål och framstående. För att förverkliga din personliga gåva till bara ett par klick får bilderna genom att följa instruktioner och data som finns tillgängliga för dig.

Ge en meningsfull gåva med en personlig handling dörr med dina bilder och text

Den personliga dokument är också har fördelen av att vara blandas nu. Kvinnor är i allmänhet smickrad att få denna kvalitet, särskilt när det är klass och trend. De är glada att hitta genom ett vardagligt föremål, bekanta bilder som påminner dem om helgdagar, den älskade ... De män tycker att detta funktionella föremål och kommer inte att tveka att visa sina känslor. Det är där, andan i denna praxis objekt och original! Detta är ett elegant sätt att avslöja sin personlighet, gillar och det är framför allt en stor närvarande för att behaga och ha kul genom att göra sina egna skapelser på nätet.

Förutom bilder, kan du lägga till text och symboler i sin portfölj. På Gravissimo, är produktanpassning gratis och det är samma för leverans från 49 euro i inköp.

Andra gåvor kategorin "Personifierad Gava för Office" kan intressera dig:

Dörr Egen dokument för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
kundservice Måndag till fredag, från 09:00 till 13pm och från 14h till 18h
+33972554532 (På engelska) eller service.client@gravissimo.fr
nyheter Kolla in vår Facebook-community
kundrecensioner .
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
IPhone / iPad
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2018 All rights reserved.