Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Plush Keychain Personlig med din bild på skjortan


Slutligen den ursprungliga anpassnings nyckelringar med ett foto av dina vänner. Tryckt på skjortan av fyllda, här är en unik gåva till världen.
Sortera efter: pris - popularitet

För barn som för större, kommer anpassade plysch nyckelring trösta dig. Det är dags att göra en unik och originell fotogåva för att behaga dina nära och kära. Du kan ta detta teddy dörrnyckel med dig överallt. Klamrar sig fast vid dina bilnycklar, kommer du inte gå obemärkt förbi! Dessutom måste det medges, förlorar vi ofta våra bilnycklar eller så kan vi inte hitta dem i sin (stora) bag! Detta plysch kommer att vara till stor nytta för att hitta dina nycklar i ett ögonkast.

Ett original personlig nyckelring med en bild på plysch skjortan

Varje produkt har en vit skjorta som du kan släppa loss din fantasi. Du kan sätta ett meddelande till din fru eller en bild av din mamma och din pappa! Skjortan kommer att anpassas genom sublimeringsteknik som kommer att uppnå en exakt återgivning av den ursprungliga bilden. Vårt team kommer att ta väl hand om dina gåvor och du kommer att få inom ett par dagar!

Vår nyckelhållare uppfyller EN71 (europeisk säkerhetsstandard för barn). Vi tillhandahålla en rad olika djur: groundhog, apa, elefant, panda, groda, ... Idéail att tillfredsställa ett barn, kommer han att vara stolt över att ha sin egen uppsättning nycklar i hans bild, med personlig bild efter eget val och hans förnamn till exempel!

Ge dina vänner en personlig plysch nyckelring med en vacker kärleksbudskap

Du vill lämna budskap om kärlek till din man? Med Gravissimo ska du erbjuda en unik present att det är för en födelsedag, för fars dag eller jul. Det kan också vara en bra idé för Alla hjärtans dag eller mors dag med ett meddelande som visar din kärlek tillsammans med ett familjefoto! Anpassade plysch nyckelring är en uppfattning om billiga närvarande för hela familjen så tveka inte!

Andra gåvor kategorin "Personalized Nyckel" kan intressera dig:

Plush Keychain Personalized för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.