Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Original Foto Keychain Custom tryckt eller ingraverad billig


Funderar du på att göra en fin present, men har en liten budget? Do not panic! Mycket personligt, foto nyckelring är perfekt för att visa dina nära och kära att du alltid tänka på dem, var du än är.
Sortera efter: pris - popularitet

Den personliga foton nyckelring: Billiga och original

Vill du visa din tillgivenhet för en kär? Erbjuda honom en personlig foto nyckelring! På Gravissimo erbjuder vi ett brett utbud av mer ursprungliga alla anpassade nyckelringar som varandra. Oval, runda, hjärta, kvadrat, rektangel, upptäcka alla möjliga former av bild nyckelring att erbjuda en billig och fin present i samband med Mors dag, fars dag, en födelsedag eller jul.

De flesta foto nyckelring? Dess unika karaktär tillägg! Om denna gåva är inte dyrt, är det ändå en gest stark uppmärksamhet till den person som tar emot det. Detta är inte en anonym närvarande, men ett objekt som skapats speciellt för honom, som har bett om tid: du har valt bilden eller skapa bilden kan du välja den mest passande design från en mängd olika modeller och du beställt speciellt för henne eller honom.

Erbjud en bild nyckelring alls omkring dig

En bild nyckelring är lämplig för alla åldrar och under alla omständigheter. En nyckelring bär bilden av sport hjälte eller favorit ditt barn kommer att göra sin lycka och stolthet med sina kompisar eller flickvänner av skolan.

För mors dag, vad mer charmiga än att erbjuda en nyckelring med ditt foto och att alla era bröder och systrar? Din mamma kan hänga med sina bilnycklar och du har alltid nära henne.

Med Gravissimo kan du skapa dig själv och för mindre än 9 € en unik gåva och helt anpassade för att röra dina nära och kära hjärta. Vänta inte med att välja bilden som bäst motsvarar det budskap du vill förmedla?

Proffs: erbjudande nyckelring fotogodsaker!

Billig, foto nyckelringar är också ett utmärkt sätt att erbjuda godsaker för ett företag. Kunder, framtidsutsikter, leverantörer, anställda, inte snåla på det belopp för att marknadsföra ditt varumärke med det största antalet. En logotyp, adressen till en webbplats, kommer ett telefonnummer att synligheten för ditt varumärke helt enkelt oundviklig.

För en finish och en längre livslängd på produkten, din egen bild helt impregnerad i materialet via en mycket effektiv tryckteknik, sublimering. Mycket ren, gjorde gör att du kan vinna trovärdighet med dina intressenter.

Andra gåvor kategorin "Personalized Nyckel" kan intressera dig:

Personalized Keychain för varje tillfälle
Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.