Webbplatsen är för närvarande i UNDERHÅLL.
Det är inte möjligt att göra en order vid denna tidpunkt.
Om du har frågor om en aktuell order kan du skicka ett e-postmeddelande från Kontakt-sidan.

Key dörr personlig bild tryckt eller graverad med en text


Upptäck vårt breda utbud av modeller och njuta av vår mångsidiga former (runda, ovala, kvadratiska eller hjärta) och material för att skapa en anpassad nyckelring helt unik och som du gillar.

anpassade nyckelring: valet av originalitet

Och om du väljer att hänga nycklarna till ditt hus eller din bil med unika nyckelringar som ser ut som du, med eller foto av ditt val konstverk? Här är en gåva idé att erbjuda hela familjen och dina närmaste vänner!

Oavsett om du behöver en liten present till din älskade bild eller idé av godsaker att marknadsföra ditt företag på egen nyckelring är tanken att du behöver! Perfekt för små budgetar och Declinable oändlighet, de är lämpliga för alla åldrar och är alltid kul.

Skapa dina egna nyckelring lätt föreviga dina käraste minnen. Njut av en tillverkning och tryckning i vår franska verkstäder: Made in France garanterar en hög reaktivitet, oklanderlig kvalitet och säkerhet för tryggt ordning.

Hur du anpassar nyckelring?

Att erkänna dina nycklar enkelt och särskilja dig från andra väljer vårt breda utbud av helt anpassningsbara mallar form och material som passar dig bäst. Sedan ladda upp ditt bästa foto eller illustration och låt dig styras av vårt online-guiden. För ännu mer originalitet, lägg din bild en konstnärlig filter bland dem som vi erbjuder och ge den en unik stil: din stil! Avsluta anpassa din nyckelring genom att lägga till text till det, ett meddelande eller ett namn med typsnitt och färg som du väljer. För ett perfekt resultat, vissa modeller är anpassningsbara på båda sidor, vilket ger mer utrymme för kreativitet!

Många former och material för ytterligare anpassning

Läder, metall eller till och med fyllda, är anpassade nyckelring som lämpar sig för både män och kvinnor, och både vuxna och ungdomar. För skolbarn som återvänder ensam, kommer nyckelringar fluff vara både lugnande och roligt. Dessa små anpassade uppstoppade djur, uppfyller EN71 (europeisk säkerhetsstandard för barn) finns i en mängd olika djur vars skjorta är anpassningsbar med ett meddelande, bild eller ens dina kontaktuppgifter och ett meddelande när av förlorade ringen.

Classic eller mest ovanliga är detta anpassat objekt ett utmärkt kommunikationsverktyg för företag. Godsaker att bilden av ditt varumärke till överkomliga priser, kan du ge ett stort antal potentiella kunder och kunder.

Push anpassning maximum minskar fotot och / eller text som valts på ett fall för iPhone, dekorativa klocka, en kudde, en mugg, en ljusare eller smycken. För gott liv, kommer vi inte att tveka att utöka sitt sortiment försöker också personlig flasköppnare: vad shine på kvällen när du öppnar en flaska!

Andra gåvor kategorin "Personliga Smycken" kan intressera dig:

Denna butik automatiskt översatts till ditt språk. Vi ber om ursäkt för eventuella fel.
Gravissimo är en allvarlig franskt företag, vilket säkerställer en leverans till ditt land.
nyheter Kolla in vår Facebook-community
betalningar CB - Master - kontrollera - PayPal - överföring
informationen
andra tjänster
Copyright Gravissimo © 2007-2019 All rights reserved.